Yuna - Lautan Lyrics




Cinta ini tanda hati
Aku kau yang punya
Siapa sangka kita berdua
Bersama akhirnya

Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan kerna aku kau ada

Tiada cela engkau sempurna
Yang teristimewa
Seandainya tiada istana
Ku mencintaimu seadanya
Yeah

Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan kerna aku kau ada

Oh siapa sangka
Cinta yang kita bina
Akhirnya bersemi jua
Oh biarkan
Kerna kini kau ku ada

Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan kerna aku kau ada





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Yuna Lautan Comments
  1. Ayum The Unforgotten Puppets

    Sedih ex da kwen ngan polis hmmm

  2. Ben Looi

    Damn this song is great

  3. Teha Sheme

    i want to play this song on my wedding day :)

  4. Nabilah Syuhada

    I hope so "siapa sangka kita berdua bersama akhirnya" ;)

  5. nutella

    26.11.2019

  6. Ayu Shafinas

    Oh biarkan seluas lautan ku renangi jika aku kau perlukan..

  7. hazeeq razak

    aku sentiasa fikirkn lagu ni bole tenangkn aku,kalau aku travel ke nagara2 sperti belanda atau hiking,kalaulaa wang simpanan aku cukup.

  8. Waghih Nesmilan

    Mngimbau kenangan dgn ex..detim tepi laut..hujan renyai2..sume kini tggal kenangan...aku yakin aku masih ada di hatimu...😏😑🤕

  9. hailey kxx

    Just like country music oh wow wow

  10. mrroye

    First let me say this is a beautiful song whether I understood it or not. Knowing the lyrics brexit even prettier. Is this in her native Malaysian tongue?

  11. Hazami Ghani Production

    AR Rahman

  12. Pineapple Goddess

    Saying "all credits are gonna go to the rightful owners" does nothing lol. Do you do that when you write papers, or is it just when you lift content that you didn't create, like photos etc.?

  13. Raging Seize

    Almost has a country music feel to it.. well wow ✨

  14. Adib!

    Finally on spotify!

  15. Hilmee 780226

    ngulit molek lagu ni

  16. NUR ASSADATUL KAMILAH YUSRI

    Hey, if it's one of the night where you can't sleep, you can "hey" me. Sekali-sekala ask my khabar ok, Q? :)

    Adib!

    30/12/17 3:57AM Yikes I can't sleep

  17. Reni Diar

    Suka lagu ini sejak pertama dengar di spotify 😁

  18. culota

    i dont even understand a sigle word when i heard it the first time but i think it's a good song

    Beer to Gwapo

    same here..but thanks to my translator..my wife haha

  19. Nur Dini Van Haeren

    Cry forever.

  20. Adibah Sarbini

    NINAAAA!! HEHE

    Nina Jay

    +Adibah Sarbini kalau nak tengok konsert yuna last year, go check my channel okay! ;)

  21. Kyle Vee

    Lagu ni untuk kambing aku yang dah di masak gulai.

    Kaklong7439 Norliza

    Kyle Vee hahaha

    Ali Nasution

    Haha.WTF !

  22. s. az

    if a foreigner asks me a good Malay song, i will share this song instead :D

  23. Jane Soo

    i like yuna..prettty..

  24. Ariff Anuar

    Tunang aku nyanyikan sebelum dia pergi berjumpa illahi.

    Khairun Aqilah.. Sayang semoga bahagia di syurga disana. B rindukan syg.. 

    Al Fatihah

    Arief Jalil

    Stay strong bro.

    Black Nicotine

    My Allah places her in jannah 😊

    berserker 26

    Ariff Anuar tabah bro selalu sedekah al fatihah kt tunang ko bro 😢

    Zachary Malik

    Ariff Anuar AlFatihah buat arwah semoga dia bersama solehin

    Chaiyya Gilbert

    Takziahhh

  25. Izzah Anuar

    I like it

  26. kamil hakim

    Lovely song.. So addictivee

  27. Aidil Basseri

    :') :') :')

  28. lina uchiha

    So calm.. so nice.. love it 😘❤

  29. HAMBA ALLAH

    LAGU INI UNTUK FIE MY LOVING WIFE.... I LUV U DEAR......

  30. razor encem

    Lagu khas untuk cintaku nurfarhana rosli.

    Hanafi Ariffin

    Sekarang ni kau bercinta lagi tak dengan dia?

  31. Nurul FaizuReen AbaDi

    Love this song

  32. Aqilah Afiqah

    Sedap suara Kak

  33. AidilAsyraff Mohd

    Tahun 2014 yuna pernah datang nu sentral brickfields kat coffee planet

    maycrash dub

    so what

    Syafiq's Fx

    what are u trying to say ? who cares bitch

    Riedzwan Rosly

    +Syafiq's Fx kabut

  34. feera syuk

    this song special to u my syg hamzah bin ahmad...muahhxxx...love u so muchhh

    Syafiq's Fx

    this song is for yuna's fans , u buat lagu sendiri bgi kat hamzah yg curang tu 

    Scham Zhanna

    @Syafiq's Fx hahaha

    zulhilmi shahrin

    @Syafiq's Fx winn!

  35. JUE LIANA

    Nice song💑💏

  36. Ain Yunus

    nina!!!~ hahaha

  37. Ain Sarif

    Calmness.
    Yuna.
    Awesome.