Yuna - Dan Sebenarnya Lyrics




Oh bulan
Enggan melayan diriku lagi
Pabila
Airmata membasahi pipi
Dah lagu lagu di radio
Seolah olah memerli aku
Pabila
Kau bersama yang lain
Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Sebalik senyumanmu itu
Kau juga
Merindui aku
Ku enggan
Berpura-pura ku bahagia
Ku enggan
Melihat kau bersama si dia
Oo ku akui cemburu mula menular dlm diri
Apabila kau bersama dengan lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Sebalik senyumanmu itu
Kau juga
Merindui aku

Apabila kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Disaat kau benar benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air
Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Sebalik senyumanmu itu
Kau juga
Merindui aku





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Yuna Dan Sebenarnya Comments
  1. yellow flash

    03/01/2020

  2. KiM GS PRO STUDiO

    2/1/2020?

  3. Atiqah Rahman

    nak masuk tahun 2020.. ... best pulak dgr.. 😍😍😍😍

  4. Muhammad Zaki

    31/12/2019... Last day sebelum 2020.
    Thank you 2019 for all the lessons. All the memories. All the joy. All the sadness. Thank you to all of my friends that stay. Thank you for those who hurt my feelings. Thank you for all the mental illness I'm fighting right now. Thank you for everything.
    I just hope I get to live longer...

    That "aku rindu" really hit me hard. I miss you. I miss all of our memories. I'm just hoping that you achieve what you want to achieve in 2020

  5. Dean Fellmoris

    I know this song is a bit old but i'm impressed that she trying tell people how depressed she is when the guy she like just left her. I hope yuna (the singer) have moved on.

  6. Andre Flo

    rasa terbang

  7. SuperFuqQ

    Cepat betul masa berlalu, sat ja dah tua 😆 #2019

  8. captain marvel

    Came here after watching yunas ig update salam dr. Indonesia

  9. Shamilrül Ayzal

    Dulu time lagu ni tengah hot tak minat.. Taktau la kenapa sekarang tetiba rasa nak dengar ja 🤣

    Ok Lah

    Shamilrül Ayzal sbb dulu zaman zaman kategori “irama melayu” so ramai lebih prefer lagu mcm irama melayu..but zaman skrng ni..ramai suka lagu yg mcm irama omputeh

  10. ain kecik

    2019?🙌

  11. Uth Amy

    Lg rindu someone

  12. yes no

    Layan TEROKSS

  13. little Star

    2019 nov

  14. Prince azlen

    Nov 2k19

  15. Razreal _

    november?

  16. Puppet String

    I love this Yuna not today’s Yuna

  17. mfaez

    Kalau dia nak nyanyi lagi lagu ni sekarang. mesti musik dia lagi power kan.letak bass wu mesti power

  18. tuah putra

    sapa masih dengar lagi. dan repeat lagi 2019

  19. Pits Ss

    Bila random main dalam otak 😣😩

  20. Amalyn Azman

    still so gooood

  21. Ainasyikin Zaharri

    Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta...

  22. Nur Fadillah Iman Essoharto

    Oct 2019

  23. Afendi Mohd Nor

    oct 2019! whos here to listen? raise up your hands 🤣.. #throwback #musicarememories

  24. Mohd Azmi

    Ak dngar lagu ni smbil tutup mata dan mindset ak automatik thrwback smua memory2 lama ,perhhhh .seriusly gais sngat dlm mindset ak trhwback ...

  25. aligator POWER

    https://youtu.be/wyb4Z2o5yc8 versi keroncong

  26. Anyone surname

    Tgh cari lagu2 lma

  27. muazzudir adam

    Apa apa pun still terngiang ngiang yang recording, siap ada suara bising kat belakang. Rasanya pakai phone jer. Haihh semua dah berlalu jauh belaka.

  28. nor syazrul iman Nordin

    Ini yg aku dgr masa di uni tahun 2008.. Sblm dia jd famous...

  29. Adinda evans Alvinna

    4.10.2019 siapa yg masih dgar...like ckit😍❤

  30. Amira Izaty

    First listened to it when I was 12, bopping to it every time it plays on radio without knowing the meaning. I'm 22 now, I can relate to every word and actually living the story that this song is trying to tell

  31. salena .s

    Best song

  32. Muhd Azim

    Rainy day , layannn ~~

  33. Alif no chill

    Genre ape music ni?

    Alif no chill

    Indie eh?

  34. yana norden

    First time dengar lagu ni kat Xfm. Pastu layan YouTube lagu2 indie kt bilik access, lencong mase class math Mrs Panimalar 😂

  35. amsyar haziq

    yang masih dengar lagu leave like

  36. Mey tyraaa

    Hmm tiba2 teringin nk dengar lagu ni .. 2019

  37. ShaSha Erina

    sept 2019.. suddenly ternyanyi

  38. nats

    2019
    still here!!

  39. Nor Hazimah

    2019 still fav

  40. Daze

    I remembered jamming to this song so many years ago, lost track of it and found it again. Still sound great.

  41. HaDi TaFtAzaNi

    Never gets old ✨✨✨

  42. syahiran alias

    Bila dengar lagu ni,teringat memori masa zaman belajar kat sekolah asrama tahun 2009. Layan lagu ni masa prep ❤. Rindu😊

  43. fakhrul nawawi96

    Menggamit kenangan

  44. Sufi Ainsha

    August 2019?

  45. meow kucingku

    badboy brings me here

  46. First Name Last Name

    Yunational anthem

  47. Mohamad miedong

    Dengar lagu ni terus mcm kat tempat cantik gunung2 yang tinggi dan sejuk..hujan renyai2 menitis membasahi bunga2 yang berwarna warni..serious tenang sangat lagu ni

  48. malayneum

    yuna patut buat music video untuk lagu ni . its never too late. sape setuju like.

  49. Steven R

    Lagu ni lh salah satu lagu aku mula aktif dngr radio fm..masa ni umur 13 tahun skrg dh 23 tahun...cpt sungguh masa berlalu.

  50. Suzi Noura

    I can't get rid this song from my mind. Always be the bestest song of Yuna..

  51. Syakirah

    nangis teringat ex hm

  52. Muhammad Syazani Syafi

    2030 masih dengar

  53. Andreea Prisa

    juli 2019, im listenfrom indonesia

  54. Izz Auni Damia

    yunaplease make a mv for this song

  55. Obiy Treyy

    "ni la yuna yang saya kenal dulu"

    Yuna, 2019. ❤

  56. Sukak Sukak

    c yuna bha jugak

  57. Didi Hmh

    time2 aku nak lupa kn crush ku jugak lh, youtube recommend aku bnda niiiiiiiiiiii

  58. Daniel Last

    Billboard in NY news brought me here. Love from Australia!

  59. Amrie Jaafar

    2019 tapi still enjoy dengar lagu ni..

  60. encik pepatung

    apa kenangan korang di sebalik lagu ni...

  61. Ariffai ELP

    30.6.19..sape lagi dengar😄😄

  62. Shahrizal Mohamad

    2019
    Dah 10 tahun dah lagu ni, aku rindu sangat zaman 2009 dulu, masa baru abis SPM (masa 2009 lagu ni tengah top). Sebab tu lah aku dengar lagu ni balik lagu ni, lepas rindu.

    Peter Parker Recycle Bin

    Wow! Aku baru nak SPM tahun ni

    Amiey Cheq

    Time ni ade rajalawak3 sepah juara zaman sepah nak naik jd artis mmg legend,,pastu lgu yuna ni ost cter la dolce amira tv3 faezah elai berlakon 😂

    Yui Senpai

    ye doh. zaman aku baru nak belajar main guitar :( rindu

    Assafa Nur Jannah

    Yess kite sama batch 1992 , 2009 zamn kite spm , zaman sepah juara , hafiz af 7 , akim af7 , aril awok hehe...best kn zamn 10 tahun lepas klau nk banding 2019 ni , 2009 best sgt2 , dgn kehadiran indie2 band , kne laa zaman tu dgn program realiti tv , raja lawak , AF , fenomena Mawi , stacy , aizat , ayu oim , wow meriah 2009 ( penghujung 2000an

  63. Carle Samson

    gitar dia ...masuk dlm jiwa..sedappp

  64. m faiz

    Lepas tengok mv aisyah aziz-entah bila.. yg seksi sngat tuu.. terus aku rindu nk dengar suara yuna. Alhamdulillah yuna tk seksi mcm tu.

  65. Sherlock Holmes

    oh bulan, enggan melayan diriku lagi. pabila, air mata membasahi pipi. dan lagu-lagu di radio. seolah-olah memerli aku. pabila, kau bersama yang lain. adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta. yang masih, bersemadi untukmu. dan sebenarnya ku mengharapkan disebalik senyumanmu itu. kau juga merindui aku.

  66. astie dj

    2019 tetap suka lagu ni
    Teringat pulak story 11 thn kat Kelana Jaya hihihi

  67. Dd Dd

    Terkenang konvoi naik motor 2009 dari kuala selangor ke cherating. Singgah teluk cempedak sampai2 je dj karnival tu pasang lgu ni..

  68. lee zzz

    the first person yang membuatkan aku minat guitar!🤘

  69. Syahmi yusri

    2019 and missing this song so so much.. lek lek je lirik memang one in a million..

  70. Assafa Nur Jannah

    Rindu hujung 2008 ...Rindu 2009

  71. Casual Malaya

    😌♥️🥺

  72. PPLAWAK

    kenangan zaman 2008, time tu aku pasang lagu dalam kelas form 2.. semua 1 kelas dengar lagu ni perghhh best.. sekarang tak tahu dah di mana rakan2 sekelas aku.. semua hilang

  73. Ara Rash

    2019? Always love this song💗

  74. Basairiah Mohamad Nor

    Mei 2019

  75. Adinda evans Alvinna

    2019 siapa masih dengar like sikit

  76. Gold Roger

    time ni tudung yuna tak pelik2 haha

  77. Yumahunterz iv

    April 2019 gais sape layan lagi??✌🏻✌🏻

  78. tika atikah

    masih segar diingatan

  79. Khairul Irfan

    2019...jangan benci orang nanti timbul perasaan cinta

  80. Aimi hassan

    Rupanya dia ujibakat one milion

  81. haziq hasnan

    2020 tertibe rasa nk dgr...
    Ehekk

    Lady F

    Dahsyat sangat tu

  82. Miss_ Stranger

    Aku layan lagu yuna rasanya lagu melayu dlu lagi best dri skg 😭😭😭☹️☹️☹️ dlu jiwang dia lain sikit. Xtaula mungkin sbb aku sebaya yuna kot. Tiba2 rindu la plak lagu yuna ni.

  83. Albertini Joevianni

    I came here because of tweet kek lapis my lecturer

  84. fiqri fazli

    Dare: dengar lagu time pkul 7 pagi... Layn beb

  85. Azril Faziri

    This is 💯 premium.

  86. Mohd Sofian Sedek

    What is the genre of this song?

  87. miss kyun

    😍❤❤❤

  88. ynotbal

    2019 hi

  89. Norhidayah Abdul halim

    2008 😀😀😀 tudung yuna viral zaman tu..hahahahhahaaaaa

  90. ave. jms

    Wow cant believe yuna is going to colaborate with.Yoongi

  91. Nurul Shafirah

    MashaAllah this songgggg so calmm. Imma 01' kid but i can't tell you how much i loveee this masterpiece! 💗

  92. Mera

    Hi bosku yuna