Nella Kharisma - Lanangan Ramutu Lyrics




Pisan Ketemuan Anane Ngomongke Katresnan
Ngajak Balen Sok Ngroso Jagoan
Omongan Sok Alus Ning Lambene Muni Fulus
Ngroso Paling Bagus Padahal Koyo Wedus

Aku Kudu Piye Wes Bacut Katut Atine
Nganti Bondo Dunyo Wes Entek Entekan
Bacut Tresno Slirane Nanging Sak Karepe Dw
Kabehane Bubar Mung Marai Edan

Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Pas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong Ra Selak Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan

Wes Cul Buyer Ambyar Batin Iki
Jebul Mung Di Apusi Lanangan Ra Mbejaji
Manise Neng Awal Ketemu Le Ngeyakinke Aku
Nganti Tego Nyidro Bojomu

Akhire Petung Mburi Mung Kapusan
Saiki Kabeh Bosokmu Uwes Konangan
Bingung Atiku Kesel Ra Karuan
Nanging Kudu Piye Maneh Wes Kahanan

Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Pas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong Ra Selak Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan

Mbiyene Ning Awal Cangkeme Ncen Manis Tenan
Jebul Tibo Mburi Sifatmu Bosok Tenanan
Mencok Rono Mencok Rene Mung Ngumbar Katresnan
Kroso Bagus Dw Lagake Koyo Pangeran

Janji Janji Setyo Kabeh Mung Amergo Bondo
Tresno Sing Tak Nduweni Kabeh Ra Ono Guno
Jebul Koe Kuwi Mung Buto Rupo Menungso
Ketok Apik Ning Njobo Jebul Njerone Olo

Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Pas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong Ra Selak Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan

Mas, Koe Wes Tak Culke
Mergo Koe Sak Penake Dw
Mas. Mugo Bahagiakno Wong Liyo
Gandheng Meneh Aku Wis Ra Biso

Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Pas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong Ra Selak Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan

Atiku Wis Lilo Tenanan
Ketimbang Mung Terus Kelaran
Yen Kon Mbaleni Tali Katresnan
Aku Wes Ra Iso Tenanan

Aku Wis Ikhlas Aku Wis Lilo
Aku Wis Cukup Bahagio
Tanpo Koe Uripku Luwih Merdiko





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Nella Kharisma Lanangan Ramutu Comments
  1. Widya sulistyawati

    Request mundur alon" kak nella .
    Salam satu jari saya nellvers dari MAGETAN👆🏻

  2. 『GamerzGirl』ツ

    Ojo lali like,komen,karo share...ben akeh sek ndelok....salam seko magelang😎🤘

    sinta sinta

    Magelang jga hadir

  3. Melani Barutu

    Ku berdoa semoga KK akan terkenal pada waktunya

    Ku fans sama kk

  4. Yanticiimout Aliflove

    Bali hadir sebelum trending ninggal jejak 22.7.2019 23.42 WITA.

  5. Oza Kioza

    good joss

  6. Rydho AE

    Mbak nella cover lagu seko opo atimu dong..

  7. Hantara Rajasa

    Jogja hadir lur

  8. Erwin Prasetya OFFICIAL

    Nella Lovers Kediri Hadirr

  9. Erwin Prasetya OFFICIAL

    Nella Lovers Kediri Hadirr

  10. Sarti Ti

    Ikut komen untuk like auto sub

  11. Shinyuri 992

    Iki ncen pas kanggo wong lanang😅😅

  12. Krista 2410

    Taipe taiwan hadir ninggal jejak 19_07 22.44

    Nurman Perceng

    my love

  13. Imam Cukrik

    Nella lovers ngawi barat hadir

  14. Niko Irsyad Maulana

    Klo pemenggalan katanya semua sama kayak versi Lsista lebih bagus deh. Tapi tetep sukaa😍😘

  15. Satria Ryda Juang

    Yang aku tunggu" 🙏🙏🙏😇

  16. putri kharisma

    putry nellvers wonosobo hadir 19/7/2019 16.23

  17. Adie Official

    Nellalovers blitar hadir

  18. Fitri Nikita

    komen ke 2 ✌.. next request " kebun teh Nglinggo" 😁

  19. Syahmi0207

    Salam dari Malaysia!!! <33333