Kharisma, Nella - Loro Ati Lyrics




Loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono apuwo...

Kepati-pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Tibane sun ditinggal ngeliyo

Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan

Mergo awak riko ninggalaken isun
Manise janji sing tau nepati
Saikine riko kepilu wong liyo
Hang lebih sugih teko awak isun
Opo iling riko jaman semono
Bisono nangis njaluk dipacari
Serto kelaksanan riko sun dampingi
Mungkur sedot isun dipancal

Loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono apuwo...

Kepati-pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Tibane sun ditinggal ngeliyo

Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan

Dasare wis mulo riko batang koang
Motone ijo dung weruh picis
Sing perduli maning wis wayah umure
Sikat bain kolu di rawati

Yo sing paran-paran mulo nasipe
Nyoba setia malah ditinggal
Isun mung dedungo njaluk marang gusti
Mugo mbisuke nemu balese

Loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono apuwo...

Dinggo paran maning isun pikiri
Lare hang nggawe tatune ati
Tuwas bain gering loro nong pikiran
Gulakane mati enom

Ono dunyo iki sing riko dewekan
Hang nduwe welas apik atine
Titenono bain ono liyo dino
Sun olih ganti lebih nyang riko

Loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
Ngersulo pastine ono apuwo...

Kepati-pati sun belani
Welas nyang riko setengah mati
Tibane sun ditinggal ngeliyo

Rumongso sing ono artine
Rumongso sing ono kanggone
Genengno isun urip dewekan





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Kharisma, Nella Loro Ati Comments
  1. mi mi

    Nella lovers kota angin hadir bt cantiknya jwa timur
    Cantik natural😊 suara bgus

  2. Limo Priyo

    Gerakan kepala nya bikin gemes bro

  3. Husain Saputra

    Yo nella wikwik

  4. Masbro Kangbro

    Nelalovers Banjarnegara slalu hadir sukses buat Nela karisma (ratman)

  5. Leli Marista

    Request gerimis melanda hati dong

  6. Leli Marista

    Nellalovers Banjarnegara Wonosobo 😍

  7. Susi Purwanti

    Mantap tenan..😍😍

  8. zaki gibran

    Tetep NE manteeep tangane hae hae josss 👍👍👍👍👍

  9. Herry Syuherly

    Asyik lagunya nella kharisma...maju terus musik Jawa...

  10. Yanti Terserah

    Idolaaaa 😍😍😍😍

  11. Odhi AJ

    Wuenake poll pulen mbak nell😁😄

  12. Yuli Tulungagung

    wasek....ayo mas malik.

  13. Ayung Fahmi

    Adooo sng wingi rung mblenger saiki metu neh

  14. Tri.V3 Channel

    uluh" mbak nella wuayuu e😍 ora bosen pokok e yen sek nyanyi mba nella👍👍

  15. istikana10

    Kostum band nYa ...bagus banget...bisa santai bisa resmi

  16. STEVE LOVERS

    Sip 👍👍

  17. muhammad GHIFARO sandy wibowo

    🖒🖒🖒❤❤❤💖💖💖

  18. sendal jepit

    Penyanyi paling top.... Nella kharisma...

  19. mayumi kenz

    Fokus d 02:23 sesuatu bgt dh goyangnya😄😄

  20. Muhammad Ramadhani

    Ko ini videonya ngilang..kenapa min???

  21. Cahaya Narulita

    Loro ati,,,,Ngawi hadir....asiik mantap..

  22. Minion kece

    joget e khas

  23. DHAWUL2 Gondrong

    Asekkk asekkk asekkk asekkk ......
    Koplonan e lekkkkkkkkkk.......Bojonegoro😁😁😁😁

  24. tharno sudrajat

    nella lovers bandung hadir

  25. Bayu Uyab

    Kyk sng tak rasakne mbak nel😢

  26. Arya Bahadur

    Rambutnya panjang

  27. Arie Lima Videos

    Asek jos

  28. Wahyu Hidayat

    KK lagista part 2 cerita anak
    Jlananan kk enak lagu ne

  29. Titi Damayanti

    Ampun di kejar2 nella😸😸😸..youtube lg di hantui nella..

  30. Jovan Kahfi

    Wesss jiann joss tenan

  31. Maz Pain

    Lagista jaya..

  32. Wen Tiey97

    smua lgi nella terbaik..makin ketagih dngr..👌

  33. Artha Music Production

    Thank u guysss🖤🖤🖤🙏🏻
    Jgn lupa subscribe, like, coment and share 😘😘
    di https://www.youtube.com/channel/UCE-mLxEwiTtxgUoyhHMQdnQ?sub_confirmation=1

  34. Dwi Indra

    iki lagista vol brp ya..?

  35. suhaimi redmi5

    Mantapp

  36. Tragedi Pranata

    bgi aq nella it top nmr 1 nya.
    semangat dek...
    slm dr medan.
    dr [email protected]

  37. Heru SiswAnto

    Mbak aqu minta jambu tolong diupload sekarang juga saya tunggu balas mbak buat artha music production berkarya

  38. Naura Rania

    Lagune di borong mbi Mba Nella kabeh wis jand mantep..

    mayumi kenz

    Pkoknya gda cpeny

  39. Aldina Kristina

    Ra Nella ra enak😆

  40. Rafli Ramadan Oktaviano

    Gak ada lagi ta

  41. Dewi Purwati Ningsih

    Warung ku tak stell lagu iki podo geleng- geleng kepalane hhhh.. Nella lover's bojonegoro... Mantap😳😳

  42. Sarti Ti

    Hadir lagi

  43. hendry prasetyo

    i love you mba nela...😍😍😍😍😍😍

  44. DJ Soulmaker

    Mantap dan paten kali cenel yutube kawan

  45. Rudi Persik

    Cakeeeeeep....#2019.....tetep nella lovers.. Bro

  46. dedi deni

    cilacap hadirrrr

  47. Hendi Kaba

    Sakit hati ku mba ...

  48. karyani yani

    Nella lovers purwokerto hadir bossssss

  49. Yustinus Sarno

    Aihhhh..mbak nella mang cuannntikkk lagu ne anyar apik❤❤🌷

  50. Budi Sakyamuni

    Loro ati iku mesti
    Sing biso sun pungkiri
    Ngersulo pastine ono
    Apuwo Kepati pati sun belani
    Welas nyang riko setengah mati
    Tibane sun ditinggal ngeliyoRumongso sing ono artine
    Rumongso sing ono kanggone
    Genengno isun urip dewekanMergo awak riko ninggalaken isun
    Manise janji sing tau nepati
    Saikine riko kepilu wong liyo
    Hang lebih sugih teko awak isunOpo iling riko jaman semono
    Bisone nangis njaluk dipacari
    Serto kelaksanan riko sun dampingi
    Mungkur sedot isun dipancalLoro ati iku mesti
    Sing biso sun pungkiri
    Ngersulo pastine ono
    Apuwo Kepati pati sun belani
    Welas nyang riko setengah mati
    Tibane sun ditinggal ngeliyoRumongso sing ono artine
    Rumongso sing ono kanggone
    Genengno isun urip dewekanDasare wis mulo riko batang koang
    Motone ijo dung weruh picis
    Sing perduli maning wis wayah umure
    Sikat bain kok yo di rawatiYo sing paran paran mulo nasipe
    Nyoba setia malah di tinggal
    Isun mung dedungo njaluk marang gusti
    Mugo mbesuke nemu baleseLoro ati iku mesti
    Sing biso sun pungkiri
    Ngersulo pastine ono
    ApuwoDinggo paran maning isun pikiri
    Lare hang nggawe tatune ati
    Tiwas bain gering loro ning pikiran
    Gulakane mati enomOno dunyo iki sing riko dewekan
    Hang nduwe welas apik atine
    Titenono bain ono liyo dino
    Sun olih ganti lebih nyang rikoLoro ati iku mesti
    Sing biso sun pungkiri
    Ngersulo pastine ono
    ApuwoKepati pati sun belani
    Welas nyang riko setengah mati
    Tibane sun ditinggal ngeliyoRumongso sing ono artine
    Rumongso sing ono kanggone
    Genengno isun urip dewekan

  51. Hanum Asmoro

    Aku pdmu mb NELLA.....msio lgu ne loro ati.....hhhhh

  52. Aisya Indriany

    sukses Trus buat mbak Nella dan Artha music production❤❤❤

  53. bay one

    Loro AE knapa

  54. Nesita Kesuma

    mantep kendange geboy maning ah 😍😍😍😍😍

  55. Achmad Cahyo

    Bikin full album goyonwaton versi nella kharisma lah

  56. Tono Anum

    Jos tenan pokoke

  57. Wong Ndeso

    Lagista mania nella lovers bojonegoro hadir

  58. Alul fc 93

    Mantap mbk nella 😘😘😘... sukses sllu

    Artha Music Production

    Amin, Thank u ka:)

  59. Naura Naysa

    Jand polaeh mba Nella Kharisma Rep goyang apa wae ISO pas Karo kendangane Mas Malik....mantap lah.

  60. Lulu Alqirani

    Sukse mbak nela

  61. Hengky Yuliyanto

    sak joss se Anyar mnh😎😎

  62. Heni Wijayanti

    😬👍

  63. N. R Joe

    Uuusstt..yg SDH punya suami. Di larang ngesulah. Wkwkwk

  64. Maryana Tia02

    slah 1 lagu favorit ak punya versi lawas

  65. Indra Purnomo

    👍👍

  66. alvonsus Ryo

    keren suaranya nella...
    Yuk saling suport saling subcribe, like dan coment ya.. sub balik y bang, kunjungi chanelku.. mkasih kawan 🙏😊

  67. Dedi Dabret

    Iki wes oleh ijin opo durung ,kok wani ngaplod

  68. Fuzie Aztuty

    Masukk mbk nell....

  69. rike dapret

    reggae uhh 😘

  70. Sugik Sugik

    Sawahan Nganjuk hadir

  71. angga febrianto

    Nel kapan nyanyi bareng the best dangdut koplo jawa timur newpalĺapa.

  72. Wasis Jati

    Lanjut kan "Karyamu"

  73. Hotler 2018

    Maju terus amp arta music produktion

  74. Hotler 2018

    Asyyyyyk bangat mba nella

  75. Arinie Darla Loverz

    Syantik Dek Nell Lop Lop Lop

  76. gedang goreng

    nellalover kebumen hadir walaupun keri😁😁

  77. Tio Tris

    Gayeng² joget terus... Nella Lovers mana suaranya... 😘😘

  78. Saprol Saprol

    ttep hadir masio ketinggaln titik
    nella lovers 😍

  79. Riyan Romansyah

    Iki sound ku seng arepe jebol....op musik'e seng gembrubuk yo....???😴😴😴 tpi lagu sak liyane iki orai...

  80. Devin Aziz

    raiso dadi siji di naikin donk pisssss

  81. laEn 86

    Uaseeek

  82. mella dilla

    awas nnti di kover lagi laguya sama viya falen

    Minion kece

    bener tuh

    Minion kece

    via kurang kreatif

  83. M. Tahrir

    👍👍

  84. Nellalovers Official

    Studionya mirip di perdana record tapi labelnya bukan perdana record

  85. Licia Keppo

    goyang wek wek e mesti rak kery.. suweneng aku nk ndelengno 😂

  86. Licia Keppo

    masok tok iki 💃💃💃

  87. PUJI ANTO

    Nella lover's..#kota pati hadirr......salam konco mesra....😄😄

  88. Tyong Cahyo putra

    jooooos