Kharisma, Nella - Kependem Tresno Lyrics




Ora bakal ilang
Tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup
Atiku di nggo liyane
Mergo kowe
Seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang
Tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup
Atiku di nggo liyane
Mergo kowe
Seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang
Tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup
Atiku di nggo liyane
Mergo kowe
Seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Ora bakal ilang
Tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup
Atiku di nggo liyane
Mergo kowe
Seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Kharisma, Nella Kependem Tresno Comments