Ismail Izzani - Save Me Lyrics




Remember when we tried so hard
But we felt like giving up
Everybody has their stories
Sometimes we will learn
From the past we realize
Everything we did in the world
Is just for awhile

If you stay with me
Everything's gonna be alright
Stay with me
Then I'll be fine

Because I just need you and my body
Cause only you could save me
Because I just need you and my body
Cause only you could save me

I don't know what I'm doing right now
But I'm never gonna give it up
And I know that you're the one for me
I know I won't let you down
And turn my life around
Everything we did in the world
Is just for awhile

If you stay with me
Everything's gonna be alright
Stay with me
Then I'll be fine
Stay with me
Everything's gonna be alright
Stay with me
Then I'll be fine

Because I just need you and my body
Cause only you could save me

If you stay with me
Everything's gonna be alright
Stay with me
Then I'll be fine

Right now right now
What is left to do
Right now right now
I just have to prove
In time I'll see what it's for
In time I'll see what this is all for

Because I just need you and my body
(I just need you and my body)
Cause only you could save me
Because I just need you and my body
(I just need you and my body)
Cause only you could save me
Because I just need you and my body
(I just need you and my body)
Cause only you could save me





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Ismail Izzani Save Me Comments
  1. Jannah Uffairah

    Suara awak sedap la

  2. ARMY BANGTAN

    I'm not Malaysian... But i support ismai izzani and i also support BTS.. The both of them have a great singing voice.. 😘

  3. zvv jsoh

    Sedap lagu ni..

  4. hanifah md nor

    saya suka lagu ni

  5. Fatin Najwa

    Saya pun ARMY tapi tak payah lah kecam ismail izzani kalau korang ARMY tak payah lah buat kerja bodoh........ Nak kecam ismail izzani bagai....... Sama tajuk lagu je pun............
    Sorry kalau terasa😊

    Erniezar Najibah

    Betul tu

    Emylda Dania

    Haah diorang bnyak yang kata abg mail ni tiru lagu bts saya pun tk fhm klu cam ni

    Saya bkn army jadi saya tak lah mcm nak kutuk dia tapi tak tau plk ada army jgk yg tak kcm dia
    Kind hearted ♥️

    zvv jsoh

    Saya pun tak tahu org zaman skarang ni..abg mail ni seorang yg baik

    OBITO UCHIHA

    Cam bodoh je army ni, lagu ni keluar tahun lepas. Skang baru nak menyalak ?

    Joni 8600

    Betul betul aku setuju apa yg kau ckap .....Nama tajuk je sma tu pun nk kecoh ...Gila

  6. leeMinHwa이민하

    Ismail ni pndai rap ke? Klau pndai huii memamg all rounders malaysia dia nii hebat abang mael nii

    hanifah md nor

    panggil jelah mail

  7. Balqis Ibtisam

    Memang tajuk lagu sama macam bts tapi ade kelainanya ape lah semua orqng nk kecam lagu ni apesal tak baik ou

    zvv jsoh

    Betul tu..

    Joni 8600

    Betul betul tu pun nk kecoh gila lh

  8. Norul Ain8686

    Ismail izzani Ni tiru maksud lagu BTS save me

    Emylda Dania

    Takpela , support orang Yang lain agama ngan Kita ke ?

    Fatin Asyiqin

    Ya tajuk dia je sama tapi kalau yang bts army tu jangan lah cakap yang bukan bukan tapi kalau aku ni salah minta maaaf ya

  9. Annzi Annz

    Omaigad🙈so cool

  10. Siti Farah

    SEMAK SIAK FAN BTS NI....NAMA LAGU JE SAMA TERUS KENE CLAIM HAHAHAH...

    Najimie hkim

    @Ain Army channel saje nak cakap.Orang yang hensem cantik non muslim ni hanyalah hiasan dunia kat neraka adelah mereka yang seberna. So tkyah tryhard nak backup mana ii group nak minat bole tpi jangan taksub sampai nak gaduh sesama melayu kecam orang melayu.

    Fikrey Yoon

    disini boleh tgk kebodohan 2 fans hahahahahahaahah🤣👌..Zzzz..njir bocah

    Emylda Dania

    Budak zaman sekarang suka bts eh ... lain agamanya makin Di protect ... Sama agamanya makin Di kecam

    Joni 8600

    @Ain Army channel kau tu lgi bising gila meh lh klau nk gaduh

  11. Siti Farah

    Nama lagu je sama...Terus claim sama....Bodoh gila

    Ain Army channel

    Siti Farah and in the video you see it not me😼

    Blink 4life

    @Ain Army channel tibe siak karau

    Ain Army channel

    Blink 4life kau yang tibe sini

    Emylda Dania

    @Ain Army channel fan bts tergile2 Kan bts kan napa ckp tak gila 😂

    Ain Army channel

    Emylda Dania bukan gile tu gile yang aku cakap ni macam x waras sama lah maca siti farah tu

  12. Muhd Zikri

    https://www.youtube.com/watch?v=Kchoo2nnLbo&t=59s

  13. Aliah Nuwairah

    Dancing and acting match with the music...lagi² 2:45...best sgt

  14. NURAIN NABIHAH N.N

    Yg mulakan sebenarnya bukan army malaysia dekk tapi haters bts yg kaitkan semua dengan bts saya ni bukan lah nak support bts tapi saya nk ingatkan je mulut korang ni ckplah benda yg baik2 sikit takyahlah asyik nak kecam bts je kalau korang ni haters bts pun jangan lah nk kaitkan tajuk lagu ni sama ngan lagi bts dan kalau korang tak suka takyah lah tengok!

    NURAIN NABIHAH N.N

    Jadi saya support diri saya sendiri

    Ain Army channel

    NURAIN NABIHAH N.N betul tu

    Siti Farah

    X habis2 bts benci aku

    Blink 4life

    @Siti Farah 🤩

    Joni 8600

    @Ain Army channel gila

  15. อิส ดาเลิฟ ชอร์ต

    I from Thailand ,love this song so much!!

  16. aida Lee

    Lagu Ismail izzani sama mcm lagu bts save me

    Siti Farah

    @Ain Army channel lol kau darjah berapa dik hahahhah

    Ain Army channel

    Siti Farah aku rase kau yang babi sekarang ni

    Ain Army channel

    Siti Farah tibe gile sorang

    Siti Farah

    @Ain Army channel k hahaha....gi la beli barang sekolah....sekolah nak dekat dh ni dik...hahahh

    Ain Army channel

    Siti Farah kau tu beli barang sekolah aku tau lah aku masih sekolah tapi kau ingat aku takut ngan kau ke ? Memang sorry lah aku takut ngan allah ok baik kau berambus nk gaduh ?? Boleh

  17. Official Gamerz

    The world does not recognize him.

    Emylda Dania

    Hi we don't recognise you too ☺️ sorry your not popular

  18. YouTubeonhd

    Siapa kata Abg Mael cute. Like sikit.😅😍

  19. Jauhariah Jusoh

    Ismail izzani sangat hensem

  20. Eva Naqisya

    Cam copy troye sivan jewe

  21. Eida Ida

    walau pun tk faham tengok jela

    RIFFILIO TEAM

    Lol🤣🤣..dia guna bi lv 1 je lot🤣

  22. forever1

    sedap suara ismail ni..everything about this mv is splendid..hope it gains a lot of views.go ismail go go..

  23. Ikin Arbk

    Comel nya

  24. Sarah Lee

    Coll nye

  25. lovely buddy

    Just from my own view

    Try to avoid tunjuk muka mail time dia naik kan suara, it show emotions. This kind of concept should not have emotion at all

    Jangan record part save me save me yg dance tu. The dance didn't suit so dia mcm ganggu sikit 😂 but part chorus okay

    Part mail sorang2 mcm tengah2 dia ada gerak2 sikit make sure mail look more cool rather than dancing.


    Again just my point of view

  26. muhaimin x nana

    Korang ni pun memanglah tajuk lagu ni same ngan lagu bts tapi maksud dlm lyric tk sama so ape masalah korang nk kecam ii ni tk baiklah allah bagi balasan baru tahu jangan ckp tk bole sekali kene langgar lori innalillah so pleaselah jangan nk kecam ii ni korang byglan korang ade kat tapak kaki mael tk ke sakit hati kene kecam

    Small Parasit

    Lagipun bts bukannya kesah kalau tajuk lagu sama sbb diaorang pun ada tajuk lgu Yang sma ngan lgu lain
    Tpi kalau rentak lgu tu sma bru aki bising 😂😂

    Siti Farah

    Tah hape2 army cam lagu bts je name lagu save me

    Joni 8600

    Betul betul betul ...Tu pun nk gaduh

  27. zam zam

    Dia punya tarian memang gempak

    Alisha Natasha

    Biasa je

  28. Zarina Ishak

    Hebatlah lagu ni

  29. Az-ReN

    Love this song, love his voice but am so sorry to say imho the video is a bit cringy. Nevertheless such an awesome and talented singer.

  30. Donna Jr

    Perrrrrr gilerr lah lagu ni 🤤😍😍

  31. Hayati Bakar5830

    wow seronoknya lagu ni

  32. Azilan Jamil

    Wow. Sangat hebat dan kreatif

  33. Christian ChimChim

    wow , amazing

  34. Faezatul Raudah Faijal

    i like this song

  35. nurin sanggir

    Best gile lagu tarian Ismail Izzani..Salam dari Army BTS😂

  36. Ahmad Fauzi

    Lagu ni best je. Tapi asal tak msuk radio

    Zilksid

    Enth lh aq pun tk tahu

  37. ai da

    Walaupun tarian dia kaku, aku hargai effort dia menari...

  38. NurBalqisDamia NurBalqisDamia

    Saya suka lagu ini 100%😊😊😊

  39. Nur Qurratun Ain

    So aq Malaysian ARMY, and aq x faham. Kenapa bash? Sebab dia dance je ke?

    Nur Qurratun Ain

    @Ain Army channel Tau x pe, dah la tetiba komen camtu bawah komen aq. Tah pape.

    Ain Army channel

    Nur Qurratun Ain tuah semak aku dengan fans twice ni

    Ain Army channel

    Siti Farah kau tu lagi bodoh

    Zilksid

    Siti Farah ngan Ain Army Channel asik gadoh je dri atas sampai bwh tapi sori kalo aq tibe kt sni

    Ain Army channel

    Zilksid dh biase tulah aku kalau x puas hati aku x kan diam

  40. hasliza liza

    Siapa boleh menari macam ni

  41. Hafizah Malek

    Apapun lagu Abang Ismail izzani saya tetap I like 🎤🎤🎤🎤👍👍👍👍

  42. izzat iskandar jat

    Boleh ganti bts

    Ain Army channel

    Siti Farah bts not trash but you trash

    leeMinHwa이민하

    @Random Taehyung ASMR kau tengok je lah

    Joni 8600

    @Ain Army channel Sibuk

    Ain Army channel

    Joni 8600 aku rase kau yang sibuk dalam ni

    Ain Army channel

    Once trash

  43. hasliza liza

    I like Abang Ismail lagu sedap menari pun hebat 😘😍

  44. Adam Harith

    rosak sia mood aku diorang punya baju terangkat

  45. Rizal 501

    👍👍

  46. you voice so nice no name

    hebat gile song ismail izzani save me ni mcm america song nice

  47. International Playboy

    Lol artist malaysian pon jadi ARMY..

    International Playboy

    @Siti Farah Lucu lah kau ni,kau ni budak ke apa?
    Hebat sangat ke kau tu? Haters gonna hate la..

    Siti Farah

    @International Playboy lol aku suka bts

    Siti Farah

    @International Playboy aku menyampah army cam babi siot

    Siti Farah

    @International Playboy nama lagu sama...
    Army : Wahhh tiru bts ni


    BABI

    International Playboy

    @Siti Farah Kau tk payah lah marah Armys bruh,Dlm cmt section ni takde pon army ckp *WoAh tiRu bTs* Lagi pon,bukan nya serious sangat kot.

  48. Zairee Anuar

    Mcm john wick

  49. Afiqah Badrina

    aduh.....bestnya😍

  50. Lil Uzivert

    mcm john wick

  51. Nelydia Msrh

    Huhuhu mael 💓💓💓

  52. Nurliyana putri

    Coolnya mail

  53. haikalsulhisan frostfire

    Lagu aksi😎😎😎

  54. Azizah

    Road to 1.6M...

  55. Rose33 Rose33

    Best juga

  56. dayyah ghazali

    Love this song a lot. 🤩I also one of the bts army. For me we must support our industry too and Its not fully the same like bts save me. So why we have to take it toooo hard. 🤔Just make it easy. As a malaysian bts army we must support both of them because both have their own vibe, style and talent.😃 So, i wish all the Best to Ismail. You are just doing great. 🙃🙃

    Siti Farah

    Fuck army

    Ain Army channel

    Fuck you siti farah!!!

  57. Faris Fauzuri

    Eihhhh... Kalau lagu ni ada dalam ejen ali perghhhh gempak do

  58. azim sarman

    I like you ismail izzani

  59. Nob selalu

    Dont speaking²

    Mahirah Farihah

    Biarla dia..klu x speaking mcm mane nk pandai

    Nurul Raihana

    Mahirah Farihah sokong🖒🖒

  60. Nob selalu

    Tk paham

    Nobio Gaming

    Takkan tak faham langsung

    EPIC GAMERZ OFFICIAL

    @Nobio Gaming sabo jelah, dah name pun netizen 😌😌

  61. azimah jani

    Ingatkan nak ckp save me allah...tapi rupa2nya....tapi best jugk lagu ni..tpi bi aku fail😂😂sushlah nk fhm maknanya😅

    Azizah

    Itulah yg dia maksudkan...hanya ALLAH yg dapat selamatkan dia...

    Oly Lukis

    Tengokla kamus bahasa english

  62. Husin Sajew

    My idola Ismail izzani

  63. AHBAZ GROUP

    Asalla ade byk budak ii komen.Komen tah pape ngarut je :(

    Mr General

    AHBAZ GROUP kan aku pun rasa benda yang sama

    Siti Farah

    Ramai fan bts...Name lagu je pon same adoiii x pahamla..

  64. thefarahish

    Boleh tak lagu ni ada versi bahasa melayu punya🥺🥺🥺

    Nobio Gaming

    @thefarahish dia dah trauma cam aku ramai sangat budak asyik cakap tak faham tak faham paling geli bila ada sorang ni cakap don't speaking speaking

    thefarahish

    @Nobio Gaming bagi aku. Benda tu biasa la....mmg ada org akn kata "eleh propa ckp bi" (ni org jenis noob)...tapi org camni juga bagus utk industri...sbb lagi byk versi lagu akn dikeluarkn ~. Bole, sama2 bljr~

    Nobio Gaming

    @thefarahish 🤗

    Nor Atikah

    Selamatkan saya

    Hakim ahmad

    X blh ke dye nyanyi lagu english... lagu dye smua kan bahasa melayu... ni pun satu jrr lagu bahasa enggris..

  65. Farahhanim Fadeli

    saya pun Army juga tapi Army tak buat perkara bodoh nak kecam selebriti Tak ada faedah langsung

    Aiman Harith

    Kalau x suka nyanyian dia , x yah lah kecam . Kau kata dia kecam org , mcm lah apa benda kau komen nih x kecam......pastuh kalau x suka , x yah dengar.....duduk jauh2.....Org bagi kata2 semangat..... nih nak mengecam lak....apadaa

    AsiaTik Cutee

    @Aiman Harith faham kan ayat dia baru komen 😂

    Siti Farah

    Army babi

    Ain Army channel

    Siti Farah kau babi sebenar

  66. Mohd Juharie Hj. Ab. Rahman

    🥰🥰🥰🥰🥰

  67. Azizah

    Road to 1.6M...

  68. Thanh Tâm

    I love this song, the main vocal so wonderful 😍😍😍

  69. mèimei妹妹

    Nice shot

  70. Reen Salsabella

    Tarian mail the best..

    Martina Kusmiyati

    Mail temennya upin

  71. NAZREZA SHAH

    SAVE ME.U ARE MY 💖💖💖💖💙.

  72. Azizah

    Road to 1.6M💪💪💪

  73. Stephanie Kayah

    I don' t care kalau ismail nak tiru bts.Sebab he looks good in kpop. Mail ni mcm Jk bts. Kadang2 klaw dngar Mail nyanyi mcm dngr jk. Dhlah pandai nyanyi,rap,dance and I really like it😘😘 Alang² masuklah Produce 101 Mail😋😋 I will support you... Mail lah satu² nya artis Malaysia sya minat. Kepada Haters Mail di luar sana, jgn nak bandingkn dia dgn artist lain or kutuk mv. At least, dia dh mncuba and he more perfect than you alls(Haters)😎😎

    Siti Farah

    Macam babi ni ismail izzani dik bukan bts.....Bodoh

    Ain Army channel

    Siti Farah kau tu x reti jaga mulut ke? Kitaorang hanya minat bts bukan menyembah kau faham

    leeMinHwa이민하

    Betullll! Dia ni pndai nanyi,rap,menari maybe belakon pun pndai kan AND THATS OUR MALAYSIAN ALL ROUNDERS! WWOOHHOOOOOOOOOOOO!

    Siti Farah

    @Ain Army channel k lol

    Siti Farah

    @leeMinHwa이민하 tapi ni bukan bts babi tu

  74. Analisis Tangga Ayam

    habis duit ptptn ni sial.

  75. Aie Amoi Apiq

    Suka dengan lagu in Ismail izzani

  76. Muhammad Amir Udin

    Abang ismail lagu abang semua saya hafal

    Mohd Faridzul

    Same la aku pun hafal jugak semua

  77. Salam Pagi

    This music i💖it

  78. DARK HAWK071

    Hebatnya time dia lawan tu,AWESOME lah mail

  79. sitizurina ismail

    Lagu ni perlu byk lg promotion sebab byk org tak tahu pun..

  80. Eijjah

    1,554,321 views, road to 1.6M.

  81. Ashura_

    Kalo dngr dia ada mcm " *save me save me oh ohh* " mcm bts punyer

    Kat 2:02

    WOW Fly

    x same budek

    Hakim ahmad

    X hbis bts , lelaki kunyit..🙄

    Hakim ahmad

    @Sheikh Ali Bin Ahmad solat kau cukup 5 waktu x? Kau ni budak budak mne thu kau , ke kau budak sekolah lgi ni...

    Siti Farah

    X habis2 bts menyampah aku

    Ain Army channel

    Siti Farah aku lagi menyampah ngan kau

  82. Ariff Hamid

    bila dia release lgu ni, xtau pon

    BTS ARMY FOREVER

    Dah lame lah.....😂😂😂

    Eijjah

    Premiered Jan 19, 2019, selepas lagu Bidadari, tapi Save Me (Official Audio) keluar Oct 26, 2018 sama dgn MV Bidadari, Save Me (Official Audio) keluar dulu (12:00am) sebelum MV Bidadari (8:00pm).

    Ariff Hamid

    @Eijjah pehhhh, semua detail tau. wow!

  83. Nurin Faatihah

    smart lh mail

  84. Hasnah Esa

    Abg kanak2 pun boleh selamat Kan sendiri abg tak pandai jaga diri ke

    Oly Lukis

    Saje je tuu dia nk ltk nm lagu ni save me bkn dosa ataupon dia x pandai jaga diri pelaaa

  85. miss ara 2392

    #savemebidadari

  86. Jatt80 1032

    TK PERNAH LUPA LAGU NI

  87. Jatt80 1032

    TERBAIK LAGU SAVE ME

  88. septi mius

    Lyrics 😢

    Remember when we tried so hard
    But we felt like giving up Everybody has their stories Sometimes we will learn

    From the past we realise
    Everything we did in the world
    Is just for awhile

    PRE CHORUS

    If you stay with me Everything's gonna be alright stay with me

    Then I'll be fine

    Because I just need you and my body Cause only you could save me Because I just need you and my body Cause only you could save me

    VERSE 2

    I don’t know what i'm doing right now But I'm never gonna give it up

    I know that you're the one for me

    I know I won't let you down

    And turn my life around Everything we did in the world

    Is just for awhile

    BRIDGE

    Right now right now

    What is left to do

    Right now right now

    I just have to prove

    In time I’ll see what it's for

    In time I’ll see what this is all for

  89. pijai fizal

    this song save me is the same

    Azizi Sudin

    Walaupun tak hemsem pun suara sedap hebat

  90. Suhana Hana

    The best song 😁😁😁😁😁

    HARYATI SULAIMAN

    neman. sedam lagunya
    heba ismail izzani

    Ashura_

    @HARYATI SULAIMAN bebudak

    Lo Shuk Ling

    Best nya lagu ni

  91. Mirza

    Tak paham betui army Malaysia ni. Aku pun Malaysian gak. Army gak ah kiranya, tapi tkyah la nak kaitkan semua dgn BTS gampang support la skit artist sendiri

    Ninj a

    Laaa yg BTS selalu kate army tu.dari melaysia eh tolong balas now

    Siti Farah

    Tu lah aku x paham.....Army semua nk claim anjay

  92. Blossom Lemonade

    Knp lagu english Mail ni lambat Jew v13ws naik

    A ZUA

    I think rakyat malaysia tk suka lagu mcm ni, cuba dengar dia cakap mcm bersamsung aku pun bosan dengar lagu ni

    Ariff Hamid

    maybe not all malaysian are a ismail fan.

  93. Robiah binti Mohd Yussof

    I will save you

  94. mohd noor anas Ahmad

    lagu save me sangat sedap

  95. Mr SKUNDEL

    AMMEERA

  96. Sarizad Mohd Ali

    Baiklah suara ismail izzani 😍😗😙😚

  97. Zila Hamid

    Prefect lah lagu ni best 2 jugak