Ismail Izzani - Luar Biasa Lyrics




Apa erti sayang?
Erti setia?
Setiap hari sayang
Yang luar biasa

Aku tahu
Ini lebih dari cinta
Apa lah kami jika bukan
Luar biasa
Kau juga yakin
Ini lebih dari cinta
Dan jika kau sedia

Akan aku hadir
Hanya untukmu
Akan aku lawan
Hanya untukmu
Akan aku rindu
Hanya padamu
Tak usah kau bimbang
Dan tak usah tertanya

Apa erti sayang?
Erti setia?
Setiap hari sayang
Yang luar biasa

Apa erti sayang?
Erti setia?
Setiap hari sayang
Yang luar biasa

We ain't gotta go viral
Please stay the same
Then we'll go up
The only way
You know that I will give you what you want
Just so you know
You're second to none

Akan aku hadir
Hanya untukmu
Akan aku lawan
Hanya untukmu
Akan aku rindu
Hanya padamu
Tak usah kau bimbang
Dan tak usah tertanya

Apa erti sayang?
Erti setia?
Setiap hari sayang
Yang luar biasa

Apa erti sayang?
Erti setia?
Setiap hari sayang
Yang luar biasa

Bukan lebih tahu
Tapi jika kamu yakin
Jangan ragu-ragu
Like a different feeling
Tak kau sangka macam kena pop quiz
Terima sahaja apa adanya
Dan selalu ingat padaNya
You know what the life can bring
You want the finer things
I can't even lie
Good vibes
For the win

Aku doakan hanya yang terbaik untuk kami
Cinta yang luar biasa
Cinta yang luar biasa
Yang luar biasa





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Ismail Izzani Luar Biasa Comments
  1. adeebsyawal

    If u teen u are popular

  2. adeebsyawal

    I just to say are u teen boy?

  3. ISMAEL IZZANI CHANNEL

    😊😊😊

  4. Ridzwan Gaming

    😍😍

  5. Oscar Ng

    Lagu ni memang luar biasa... Nampak lagu ni kat CNCO punya interview kat Malaysia tapi dah rasa impressed walaupun pertama sekali saja dengar... Tinggikanlah keyakinan diri Ismail sebab anda kan menjadi bakal penyanyi yg tersohor

    Zainul Asyraf

    Ismail ni hensem tak ?

    ISMAEL IZZANI CHANNEL

    😂😂😂

    Oscar Ng

    @Zainul Asyraf Haha tentunya hensem, macam Justin Bieber dah haha

  6. Claudiya Sabrina Dezek

    Saya suka degar lagu ini

  7. Nasran Nasir

    Nick dancer tiktok

  8. Mohammad Engson

    Bestnya

  9. Qu Emell

    Even tho 2 thun dh lagu ni but still hitz!?!? And also andi bernadee are also lit.. ❤🤘 keep up hip hop Malaysia... This is good.. And amazing

  10. Tasha Rider

    👍🏻

  11. Faizal Hakimi

    ❤❤❤❤❤

  12. mah kklejiae8184

    👏👏👏👏👏

  13. Gfriend buddy

    Macam Justin Bieber lah Ismail Izzani😍😍

  14. Nur Ayu

    😍😍😍😘😘😘🥰🥰

    Nur Ayu

    Ismail izzani awak hensem🥰

    Nur Ayu

    @ISMAEL IZZANI CHANNEL umur berapa

  15. Nur Ayu

    I love you ismail izzani

    ISMAEL IZZANI CHANNEL

    😀😀😀

    Nur Ayu

    Thank you ismai izzani 🤭🤭

  16. Miki Bear

    Jb malaysia

  17. Alya Syafiqah

    😘😘😘😘😘😘😘

  18. Amirul Imran

    #share ye kawan 2

  19. dineshini paramasivam

    memang luar biasa lagu ni

  20. kjj op

    😍😍🇹🇭🇹🇭

  21. rayn daniel

    dia kalau menyanyi mesti ikut tarian


    ismail ezzani

    Ridzuan Hakim Roslan

    Betul tu

  22. Bazil Bazil

    i ❤ U 😍😍😍😘😘👨‍🎤

  23. Verizal Putra Wijaya

    Semenjak Nonton APM, aku jadi peminat dia👍🏻 nice song👍🏻

  24. Oh Baekhyunee_exo

    Ismail Izzani Best

  25. Amira Farhana

    Big hit version malaysia
    #like 2020

  26. nadine befy

    2020 , but still luar biasa is ma fav

  27. encik james

    klau korang nmpk komen aku a-z korang bertuah..

    Wardina Amir

    takyah serabut

  28. muhammed Mazli

    Hensem la Ismail izzani suka sangat lagu Ni memang la lama tapi saya suka lagi saya suka Ismail izzani je

    CasperCS

    I dont know what ya talkin but can ya not commenting that much?how old ar ya?

  29. muhammed Mazli

    Ismail izzani saya nak ckp satu benda lagi nama saya.nur aleesha

    ISMAEL IZZANI CHANNEL

    Ok nur 😊

  30. muhammed Mazli

    Nanti Kita ckp lagi ye Ismail izzani bye

  31. muhammed Mazli

    Wow sweetnya lagu Ni tapi best sangat nanti saya nak tengok lagi la I love u Ismail izzani bye 💜💙❤️😍😘🌹👍

  32. muhammed Mazli

    Saya rasa nk jumpa dia la boleh ajak dia pergi jln jln bestnya

  33. muhammed Mazli

    Hebat la tarian Ismail izzani Ni wow

  34. muhammed Mazli

    ❤️🌹😘😍👏😍🥰♥️❤️💙💜

  35. muhammed Mazli

    Korang like la saya dah like bestnya la lagu Ni saya suka saya saya suka

  36. muhammed Mazli

    Sama la saya pun berminat Ismail izzani hensem pulak tu ❤️😘

  37. muhammed Mazli

    Nama saya Nur aleesha

  38. muhammed Mazli

    Ismail izzani best la lagu Ni 👏😍🌹

  39. nur qaleesya bin fandy

    Aku peminat ismail dh lh hensem but my bf lgi hensem 😂😂😂😂😂

    Ariff Hamid

    aku hensem x? 😂

    Hakim Jr.

    hensem² bf pon putus jugak nanti ..

    nur qaleesya bin fandy

    @Ariff Hamid x

    Tobi Madara uciha

    X tanya bodo

  40. Humaira Atiqah

    aku peminat ismail izzani 😀

    DAYANG NUR ADIBAH AWANG BASRI

    Aku pun

    ISMAEL IZZANI CHANNEL

    😉😉😉

  41. sephiroth

    Fuh..as a 30 something grown-up, i said this is international level..quality production..penari pon well-done..bukan main letak je.. choreography pon mantop

    Ariff Hamid

    yes i agree. im 30 too this song is international level masterpiece. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️👍

  42. Gua Musang

    Tak ada ulangan ke yang drama MR. GREY tu?😄 saya mula minat ismail bila tengok citer tu and cari lagu tu and mula minat ismail😊

    Ariff Hamid

    teringat drama mr grey kn haha

  43. Bella jane

    Weh, lagu ni 2018 lg.. Aku lmbat 2 tahun 🤦‍♀️.. Suka la dia ni 👍

  44. JENNIE'S GRANDMOTHER

    Haters2 ni acah tak suka, padahal dengar jgk haha sial btul

    Ariff Hamid

    knnn they cant deny it right? pastu komen sampah2 kt sini. gila btl.

  45. Baznita Baharudin

    Siapa suka Ismail izzani like 👍

  46. Adam Raziq

    👍👍👍

  47. Lynn Fabir

    ❤❤❤

  48. puteri Qistina

    👍👍👍👍👍👍

  49. danial Eomma

    👍🏻👍🏻

  50. Rositah Ikol

    HI aku DANIEL

  51. Esthy Tyarha

    I like u Ismail.from Indonesia 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩

  52. Baekki TaeTae

    Yang hina ape smua ni kebanyakan melayu,melayu dengki melayu🤣And yg dengki ni mstila orng laki,mail kan rmai fans,pandai dance ape smua..Diri sendiri tu bknnya nak improve..Melayu slalu jatuhkan melayu kan,good job😂Tak mencarut tak sah,wajib..

  53. amin balas

    awesome, i love the tune and the song artist..

  54. Wenny Kurnia

    Mael😍, salam from Indonesia

    ISMAEL IZZANI CHANNEL

    Wasalam

  55. Akil Kulkul

    Nama kamu

    nur qaleesya bin fandy

    Nma nya adalah ismail izzani

  56. INFINITE code

    Gang 2020 ? 😀

  57. frzaa liza

    Setiap kali dgr lagu ni, automatik teringat Mr Grey..Rindu Mr Grey la❣😢

  58. Faizal Hakimi

    I LEVO YOU ISMAIL IZZANI

    Mohd Haniff Haniff

    💗💗💗

  59. Firdaus Fittri

    Kesimpulannya lagu ni memang bangsat...

    Awesomeness Landscape

    Aizat Hifzhan kau siapa nak suruh orang pindah dekat negara lain?

    Awesomeness Landscape

    Noreilhan Norfazly - ada orang like, tak tahu siapa.

    Awesomeness Landscape

    Noreilhan Norfazly - ada orang like.

    Svge Qwinn2130

    @Awesomeness Landscape Malaysia ade 3 bangsa utama okay dan ada pelbagai bahasa gak...so diam babi

    Zainul Asyraf

    @Svge Qwinn2130 mana babinye tak nampak pon tercari cari ni 😂

  60. Firdaus Fittri

    Lagu hampeh..takde makna...sia2 jee buat lagu nii

    Muhd Iskandar

    Firdaus Fittri kau cuba try buat lagu mesti lagi sampah

    Awesomeness Landscape

    Muhd Iskandar kau cakap orang, kau cubalah buat lagu kau aku nak tengok, sampah ke tak?

    Muhd Iskandar

    Awesomeness Landscape yg kau apo masalah ea ckp dia kata lagu hampeh bagai janji dia ada dari kau semua takde

    Awesomeness Landscape

    Muhd Iskandar haa, maroh, maroh, maroh.

  61. Sens Sens

    Saya suka lagu ini sebab sedap like di sini.

  62. Sens Sens

    Lagu ni senang je nak afal tapi bayak sikit

  63. Sens Sens

    Lagu ni orangnya hesem tapi nyanyi sedap like di sini

  64. Awesomeness Landscape

    Lagu nie macam taik dan bangsat

    Awesomeness Landscape

    @Incognito Gamer kau yang koyak, sikit sikit dah marah dah, siap cakap orang bodoh lagi.

    Awesomeness Landscape

    @Incognito Gamer macam kenal je kau punya gelak, aku rasa kau nie indon kot?

    Incognito Gamer

    @Awesomeness Landscape malas lyn setan ni pi solat la hg kapiaq ka

    Awesomeness Landscape

    @Incognito Gamer aku tak kapiaq setan.

    Incognito Gamer

    @Awesomeness Landscape lahh tak ngaku pulak yg kau kafir

  65. Iris The Vids Girl

    best time

  66. chici thamrin

    Siapa yg kesini karna lihat ig nyaa dai 😂😂😂😂👆👆👆

  67. 종호쥐

    sebenarnya ada jugak yg dri thn 2020😂😂

  68. Fatin Nashirah

    rmbut mail time ni 🥰

  69. Ariff Hamid

    Style gila bila dia rambut straight. 👍

  70. Rizki Agustini

    Lagu ini kalo diputerin terus emang g pernah bosen enak banget lagunya suka deh 😚💕💕
    .
    .
    Salam dari Indonesia 💕

  71. azua aziz

    I like you ismail izzani😘😘😘💏

    Feels Good ASMR

    Cutenya.

  72. Atunraf Rafraf

    Good isma izzaini

  73. Qie Mueiezz

    Siapa lagi yg still dengar lagu nie... Lagu nie memang Luar Biasa...😘👍✨

  74. Husky avolyolky

    Sedap lagu ni

  75. Killer Killer

    Siapa baru tengok 2020

    Killer Killer

    @Husky avolyolky sama

    Zainul Asyraf

    @Husky avolyolky serius lah ?

  76. Ariff Hamid

    Ismail Izzani ft. Alif Sleeq Part. 2 please..

  77. NurFadh Tv

    your face just like my 4years old nephew..but he already with Allah now..miss him so much

    Faiz Hakim

    I'm sorry to hear that. Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un .

  78. Ariff Hamid

    Sleek gilaa part Black n White outfit tu. Rambut mael straight. I loikeee 👍

  79. Tantri Topuro

    Baru tau, keren dan bagus bat

  80. Cy Yong

    I like you

  81. Ozzo

    Tak usah kau bimbang senang je nak hafal

  82. Ariff Hamid

    *Who's back here in 2020?* 🙋

  83. World Peace Entertainment

    Thank you so much for making #luarbiasabyizzani Trending on YouTube!! You guys are all LUAR BIASA <3 Don't forget to hit the LIKE & SHARE button. Thanks again for making this possible for us. Thank you xo

    Jamali Bujang

    Hai sya adlh Siti Rabiah

    his!khishjsl niskspho hisoe

    @mr ariegram nSni uow kl💛💛

    Aniq Qayum

    OK👍💜💜💜

    Abd Rahim

    Ismail izzani. ke kedai. burger. kan. itu. pakcik. saya. tu