Ismail Izzani - Hello Lyrics




Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?

Ey, hello?
Angkat telefon mu
Jawab panggilan nya
Cepat kau bangun
Kan dah lambat
Jangan kau tunggu

Deringan bunyi kau masih leka
Kau perlu dia seumur hidup mu
Walau kau tak tahu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?

Hey! Engkau tunggu
Hello hello?
Manakah kamu?
Kan ku dah bilang dah
Jangan kau hilang
Yeah yeah yeah

Aku dah cakap dah
Ku takkan hilang
Kalau engkau redah
Kita kan senang
Janji dia tahu
Kerna kau jauh
Walau kau tak tahu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?

Hancur aku tanpa kamu
Hidup suram tanpa dirimu
Kembalikan rasa itu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencari nya
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagi mu?
...





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Ismail Izzani Hello Comments
  1. Nur Atilia

    Geli doh lagu ni acah omputeh sia

  2. Mohd Soffe

    Suara ismail izzani ni aku tak dengar halus sangat

  3. The JOKERS

    Dua dua auto tune je ni

    Amira Mohamed

    autotune tu apa

  4. ahmad nur iman

    Gabungan dua penyanyi kegemaran saya memang mantap

  5. Syahira Zaiam

    Okehh aku takpaham mv nih . Someone explain? 😅

  6. Hadz Quartz

    Apa beza Ismail ver dgn andi ver?

  7. Lolly Rosy

    Itu yg dekat 1:17 bukan budi ke? Lupa pulak nama dia

    Dhia Ezyara

    Naim daniel

    Aseng Peace

    Naim Daniel la

    Wan Maziyah Wan Ismail

    Budi pia😂

    Lolly Rosy

    Thank you gang.. Boleh pulak lupa nama padahal selalu dgr lagu dia😂😂 andai rembulan tidak lagi mampu bercahya.. Terangilah malam ku walau dalam gelita
    Haa sambung😅

  8. Future Flash

    dua budak ni kalau jadi duo ,confirm boleh pergi jauh...synch gila2 suara dorang. and lagu ni best

  9. Kinza Kh

    https://youtu.be/EbkfwrDxHZQ

    Listen to 'Bagai Selalu' by Harris Baba

  10. amirul husainiey

    Mungkin ade sambungan...

  11. Amir Asyraf BAZO

    Halu polis. Sapa yang pembunuh sebenarnya?

  12. Ayam Golek

    Best pulak aiman tino nyanyi

    june amin

    Ni bukan aiman tido

    Ariff Hamid

    rabun ke pe ayam golek?

  13. mohd suhaimi mustafa

    Gvfhxbcdgz half Buddhism janji

    B get up

  14. Tlkxr Jr

    apa mesej lagu ?

  15. Siti Nurshafiqah

    Paling sukaa part andi nyanyi...sebutan clear!

  16. Nelly Amar

    So in the end sapa killernya ?? 😣

    Shahul Hameed Osman

    Pekebun

    Farah azman

    @Shahul Hameed Osman semua kecuali Andi

  17. Mabb 1916

    Tak berapa fahamlahh mv lagu nii....

    Ariff Hamid

    xfhm sudah. hahah

    Mabb 1916

    Hahahaha

  18. Lisa Amyra

    benarkah benarkah benarkah benarkah benarkah benarkah benarkah sampai bila nak habis daaaa 😂

    mohd suhaimi mustafa

    Lisa Amyra jurisdictional

  19. Badriah

    Ada sesetengah cakap lagu ketuhanan tapi video tak ketuhanan. Pandangan aku, lagu ni ditujukan kepada pembunuh yang taksub dengan perempuan tu sampai sanggup membunuh. So, lagu lebih kepada nasihat utk pembunuh supaya dia lebih ingat pada Tuhan dan cuba untuk berubah.

    little tree

    Kan? That's what I thought 🤔

  20. Akademi Usahawan Mikro

    Sesungguhnya lagu ni berkisahkan tentang solat, solat subuh & solat berjemaah. Trust me. Bijak sungguh cara berdakwah dalam diam. Love it!

  21. Amirah Syamini

    PADU 🔥🔥

  22. Kinza Kh

    https://youtu.be/EbkfwrDxHZQ

    Listen to 'Bagai Selalu' by Harris Baba

  23. Dalily Hairil

    Ismail izani kamu ada adik amani zariha kan

    Azizah

    Dia anak bongsu...mana ada adik...

    Dalily Hairil

    Ada adik angkat

  24. maelnett

    Siapa nak naim & mael nyanyi bersama sama like sikit

  25. Dhia Uu

    Ismail izzani ni hebat lah... pandai buat lagu sendiri... pandai nya... !!!

  26. super mega

    Andi bernandee duet ismail izani

  27. super mega

    Lagu hello paling sedap 😎😎🤗😎🤩

  28. Ariff Hamid

    Sape tgh baring pakai headphones sambil dgr lagu nih? 🙋

    maximus prime

    Aku tgh berak. Boleh join ke

  29. Nemo Samuel

    Mantul... Suka dengan lagu2 Malaysia 👍 salam dari Papua indonesia

  30. Nurul shuwada

    Hello 2020?

  31. Liyana Farhah

    benarkah?

  32. lawak.boboiyot

    mael dari dulu nyanyi pakai hidung tak penat ke 🤔

    Ariff Hamid

    diamlah kau.

    samurai sword

    Tak kelakar pun

    Portgas Ace

    lawak.boboiyot nyanyi pkai hidung celah mana .

    maximus prime

    Hidung dia ada spare

  33. Imaa Ash

    Aku tunggu naim daniel nak nyanyi senanya HAHHAHA

    Ariff Hamid

    salah lagu dik. haha

  34. Hussin Rosnita

    Sedap lah 😎😎

  35. awie wie

    this more way better then andi . sorry fans andi .
    i have my own opinion.

    Ariff Hamid

    jelas nk reveal pembunuh? mksd?

    awie wie

    @Ariff Hamid kan video ni tentang kes pembunuhan awek dalam mv ni

    awie wie

    ada 2 version. mail version lebih jelas nak reveal sapa yg bunuh awek tu .

    Ariff Hamid

    @awie wie ohhh ok. baru faham. yela sbb dia bkn warna merah semua knn. so clearla. tpi versi andi dia bg clue jgk yg xde dlm vdo versi mael.

    awie wie

    @Ariff Hamid ya bang , btw takde kaitan pun dgn warna pun . bang boleh tngk . dorng da keluar mv siapa yg bunuh awek tu .

  36. Haziq Fuad

    Tu Naim dengan Luqman Faiz ke tu?

    Ariff Hamid

    yg mana? baju biru tu Daniesh Suffian. BBNU baru.

  37. Suharman Sukri

    bestt dooo laguni

  38. Ariff Hamid

    Alhamdulillah dah 1.2M.👍
    🔒❎1.3M - Let's unlock this level
    🔓☑️1.2M

  39. shahmy shamsuri

    top eh sekarang ya

    Ariff Hamid

    mestilaaa dik....

  40. PLAY OFFLINE

    Tak sangka Jay Iswazir dah jadi penyanyi jugak skrg.

  41. Muhammad Aqil

    Seronok nya lagu ni

  42. Prince Hotaru

    Hai Ismail, saya nak komen sikit.. Lagu ni sebenarnya sedap, tapi suara Ismail tenggelam sebab sound effect mula-mula awal lagu, yang sama macam kat ending. Bila suara Ismail masuk, dah jadi rendah sikit. Sebenarnya lagu ni boleh jadi hits macam lagu-lagu Ismail sebelum ni Luar Biasa, Sabar sedap didengar, cuma kali ni ada slack sikit yang buat Ismail lose this time. Saya sebenarnya tak berani tengok MV-MV Ismail nanti saya emosi terganggu yang 20 juta views tu, TAPI SAYA TETAP SOKONG.🙂 All the best good luck, lagu ni sedap cuma kalau boleh buang huuuuu huuu uuu depan tu suara Ismail akan menyerlah menonjol seperti sebelum ni.👍🏻

    Ariff Hamid

    jujurnya ko dik

    Suharman Sukri

    kau la nyanyi senang

    Hdjfjdjdkjc Vhubb

    Semangat nye kau comment

    Ariff Hamid

    hebatnya kamu, yakinnya kamu

  43. siti sabryna

    Kalau ada dance untuk lagu ni pun best jugak. Boleh buat challenge hehe

  44. erfhan roselan

    ❤️❤️❤️😭✌️✌️✌️✌️💕

  45. Liam J. Hennessy

    After 2 Years of learning Bahasa Melayu, saya boleh faham lirik lagu ni deeply. It's about an individual's relationship with god isn't it? That's why saya suka Ismail Izzani so much. Such a masterpiece. Tahniah!

    Liam J. Hennessy

    Y'all know what? Let's all hang out! Add me as a contact on YT guys.

    Ziqué Pan

    @Liam J. Hennessy I don't think that feature is still available, why don't you guys follow me on Instagram @ziquepan

    Liam J. Hennessy

    @Ziqué Pan Done, dmed you.

    Ariff Hamid

    hi liam!! it is a masterpiece, isnt it? 👍

    Liam J. Hennessy

    @Ariff Hamid Yes! I'm addicted to it

  46. ItsJustEugeneHere

    Saya Byk Support Lagu Melayu Kerana Kebanyakkan Lagu Melayu Memang Best 👍🏻
    #2020

  47. Ariff Hamid

    *Who else is here in January 2020?* 🙋

  48. wan hafizzul

    Jenih nyanyi dok kemam ni payah la... Sebut satu2 bro kalau slow rap pon

    Ariff Hamid

    paham aih apa dia nyanyi

    zie ozie

    Mcm malas bukak mulut kan?

    Ariff Hamid

    @zie ozie mesti hater kn zie nih kn

  49. my love minecraft

    Ade episod yee

    Eijjah

    Tak ada

    Ariff Hamid

    ada 3 video hello. check it out

    Ayla 143

    @Ariff Hamid 7*(andi version)

  50. erick alfa

    Saya dri indonesia. Saya kura ini lagu indo... wkwkwk... i like it

    my love minecraft

    Mna ada

    VondeReich

    Indo buat mv clip pun kedekut.. Nak buat lg camni. Wkwkwkw

    E - Ruz

    kura kura takde

    Bad Kay

    Babi claim

    abd halim Kamarudin

    Ni lagu Malaysia punya. Andi Sabah tapi Ismail memang melayu

  51. Azly Dannesh

    Ismail izzani like:
    Andi bernandee comment:

    Ariff Hamid

    *bernadee

  52. m1992seishun

    Pggl det conan jelaa senang 🕵‍♂

    Ariff Hamid

    bahhaha. dh tau dh jwpn dia

    m1992seishun

    @Ariff Hamid ap jwpn die?

    Azizah

    @m1992seishun Tukang kebun tu...Video satu lagi dah bagi tau...

  53. AL_ NaNiLa

    Awesome😍😍😍

  54. alzam shah

    so good is song hit button like don't forget subricirbe ❤️

  55. my love minecraft

    Mna stu nk tngok sat ada 1 video sat ada 2 video sat ada 3 video hemmmmm

    nadeyraaa

    tngk Ismail & andi version dlu . lepas tu , bru tngok reveal video😊

    hrp ia dapat membantu :)

    Ariff Hamid

    video 1 menunjukkan clue 1(versi ismail)
    video 2 menunjukkan clue 2 (versi andi)
    video 3 baru dorg tunjuk sapa pembunuh awek tu. cuba tgk balik. mesti x tgk lagi latu.

    Eijjah

    Semua sekali ada 6 video utk lagu ni. 2 Official Music Video, 2 Official Lyrics & 2 Official Reveal Video.

    my love minecraft

    Hahahaha

  56. Lupin Heart

    Pumulaan lagu sebutan sgt tak jelas... dah ujung2 baru dgr apa dia sebut...

    Ariff Hamid

    taklah. jelas je aku dgr semua dia nyanyi.

  57. momo oppo

    Aku rasa lirik lagu xberape jelaslh

    Ariff Hamid

    xfaham sudah. 😂😂😂😂😂😂

    Liam J. Hennessy

    No lah, jelas saja. I can understand.

    netize crow

    Aku rasa otak kau x jelas

    地獄isfilledwithpeoplelikeyou

    IQ rendah kot.

    nurul hidayah Wahab

    Part andi jelas, part mail kurang jelas sebutan.

  58. Nurul shah Rezza Donglah

    dh start

  59. FariTubbies

    0:38 damn i love this part

    Ariff Hamid

    hahah part andi ke rupanya hehe

  60. SUSUDIN SAAT

    Benarkah kau ada padaku.

  61. _.kanekiken

    Kalau korang perasan. Ni lagi ketuhanan. But video Tak.

    nadeyraaa

    mmg la lgu pasal ketuhanan . check balik hadis tu , nnti awk faham😊

    Ariff Hamid

    lagu ni tentang kita jgn leka kat dunia ni. kena ingat Allah selalu. sbb tu video ni kisah ada org bunuh pempuan tu. ingat Allah sblm nk bunuh org. tula kisahnya.

    maximus prime

    @Ariff Hamid semua komen kau sapu. Haha. Mmg betul2 xde kerja ni. 😂 😆

  62. Ariff Hamid

    🔒❎1.2M - Let's unlock this level!!
    🔓☑️1.1M

  63. ItsJustEugeneHere

    CHINESE REPORT IN

    ItsJustEugeneHere

    @Ariff Hamid just a random comment

  64. Abang Imanuddeen

    keliru lah. dua dua suara sama

    nadeyraaa

    suara mail high-pitched dia nyaring & suara dia lembut berbanding andi 😊

  65. Ariff Hamid

    *Who's streaming to this before we enter 2020?* 🙋

  66. shafiq syahmi

    Request rpm 77

  67. shafiq syahmi

    Rpm meletop bom ker barbey

  68. jumuhti sakinah Affindi

    Andi, Ismail,naim Sarah , afieq shazwan,and a few more BBNU membuktikan diorang boleh menyanyi dgn baik..

    Ariff Hamid

    knn 👍

  69. Sunshine Army

    Ismail izzani dan andi bernadee: *Hello* , lama tak jumpa awk. Awak sihat? (Serentak)
    Aweks cun: *Walaikumussalam* , sihat jer.

    - cuma iq bawah 100 jer boleh faham...

    sime official

    IQ bawah 100 aku tak nak sebab nanti bodo macamkau

    Sunshine Army

    @sime official 😟😭😗😋

    sime official

    @Sunshine Army =_==_=

    sime official

    @Sunshine Army anda oke??=_=

  70. ahmad alif

    Siape mint andi

  71. Lol Lol

    Hey..I'm from U.S..and I like this song...but I don't understand what language and meaning of this song...can someone translate it for me?

    Ariff Hamid

    @melanie georgie hahahahahhah.silly

    melanie georgie

    @Ariff Hamid whats silly? i copied it somewhere lol

    Blink Army

    @ah mat Ok

    Lol Lol

    @melanie georgie ..thanks🙂

  72. Auf Thaqif

    Lagu ni best klw speaker ada bass syok je dgr

    Ariff Hamid

    haha. haritu aku ada post mcm ko jgk. klau dlm kereta turn up bass n volume, lyn weyhhh!!

  73. Izzat Rahmat

    Pembunuh expect mail akan bg minuman mngunakan tangan kanan. Tapi malangnye mail bg minuman ditangan kirinye kepada perempuan tu...mail la pembunuhnye krn x reti gune tngn kanan bg kat org...😛😛😛

    nadeyraaa

    Salah😂 pergi tngok mv lagi satu . yg reveal punya

  74. sharm min

    Dengar dalam radio satu patah lirik pun aku tak faham . Adoi

    Ariff Hamid

    lagu ni ttg jgn kita salu lalai dlm kehidupan kita. salu kena ingat Allah.

  75. noor bee

    @ismailizzani

  76. Ray 98

    Best wei lagu ni

    Ariff Hamid

    knnnn. addicted kn

  77. Asiah Md desa

    wow dah 1m

    Ariff Hamid

    cepat knn

  78. Shapiq Sap

    The best colaborate

    Ariff Hamid

    *collaboration 😁

  79. Nor Hayati Abdullah

    Aarrghhhh this beat tho..catchy & makes me wanna 💃💃💃HELLO!!!!!💖❤💜

  80. Vivo Vivo

    I just came to say Hello

  81. N. FLYING

    best do

  82. Anis Wahid

    Wuyoooo

  83. puteri abi wa ummi

    BTS please

    Ariff Hamid

    kn dh keluar bberapa hari lps..type hello bts

  84. Zack X89

    bukan video pasal ketuhanan, lirik lgu ni la pasal ketuhanan. lainkali dengar betul2 laa

    Ariff Hamid

    yes bro ur right

    _.kanekiken

    I thought that I'm the only one know that

  85. YURIfans club

    L love this song even im from japan
    Nice job malaysian

  86. Wu Yan

    Hello Donde Donde Donde

  87. ohmeelo

    Suara andi sedap tp Suara mail lagi sedap obviously.

  88. Mimie Fariza

    Hello,hello,TIBER......

  89. Official_. irah

    Lagu tentang ketuhanan tapi video part mana tentang ketuhanan?

    Ariff Hamid

    hayati lirik dia pls

    Zack X89

    lirik dia

    Amir Mustaqim

    tutup body dari atas sampai bawah dulu baru borak pasal ketuhanan, opps

  90. Mayana Ma80

    Best la lagu niiii

  91. Giro Simanjuntak

    Lagu sedap tapi lirik didnt understand ....

    Naufalzaiy

    Kamus neraka ada

    Ariff Hamid

    lagu ketuhanan.

  92. super mega

    Lagu paling sedap di dunia 😎😎😎

    Samsung A30

    Lagu paling sedap AZAN yer 😁

    Ariff Hamid

    @Samsung A30 tu azan. bkn lagu. adoi

    Samsung A30

    @Ariff Hamid dlm al quran ada tulis 😁

    Ariff Hamid

    @Samsung A30 okfinebai

  93. Ariff Hamid

    You can actually tell that Andi & Ismail are now BFF's. You can definately see their bromance there in the video. 😁

  94. Mard Khairuddin

    aku dtg utk dislike... hahaaha

    Ariff Hamid

    jahatttt

    Naufalzaiy

    Spe kesah

  95. ienoaziqee._

    dgr smbil baca komen = paduu