Ismail Izzani - Demi Kita Lyrics




Biar waktu tentu takdir kau dan aku
Biar hati jadi saksi bersamamu
Namun aku tak sanggup merelakan
Hancur semua
Namun ku tahu yang kau harus ku
Lepaskan

Biarkan semua kenangan yang indah
Akan selalu ada
Kau dan aku bersama
Biarkan lah sayang
Cinta kita hilang
Walau kita tak rela
Tinggalkannya demi kita, demi kita

Ku doakan kau terus dengan jalan yang baru
Andai itu adalah yang terbaik untukmu
Namun aku tak sanggup merelakan
Hancur semua
Namun ku tahu yang kau harus ku
Lepaskan

Biarkan semua kenangan yang indah
Akan selalu ada
Kau dan aku bersama
Biarkan lah sayang
Cinta kita hilang
Walau kita tak rela
Tinggalkannya demi kita, demi kita

Lepaskan lah biarkan lah
Cinta kita berakhir
Dah tertulis mungkin kita kan bersama semula

Biarkan semua kenangan yang indah
Akan selalu ada
Kau dan aku bersama
Biarkan lah sayang
Cinta kita hilang
Walau kita tak rela
Tinggalkannya demi kita, demi kita





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Ismail Izzani Demi Kita Comments
  1. Nut Exxah

    Ak harap sngt kau tak ckp yang kau sukakan ak
    Ak harap sangt yang ak tak tahu perasaan kau
    And ak harap sngt biar perasaan kita tersimpan dalm hati
    Sebab ak hanya nk berkawan dengan kau
    Ak taknak keadaan yang macam ni
    Ak tak thu niat sbenar kau
    Kau nak mainkan perasaan ak atau kau betul² ikhlas
    Aku nak hubungan kita sebagai sahabat
    Ak just tknk orng yang ak sayang tiba² tinggalkan ak
    Ak taknk kau tinggalkan ak time ak betul² sayangkn kau
    And ak taknk kehilangan kau
    Tapi cara kau...
    Buat ak sakit hati
    Selalu buat ak terasa
    Even bende tu kdng² sakit tapi ak biarkan sbb nk jaga perasaan kau
    Maaf klau ak ade buat kau terasa hati dngn ak
    Maaf klau selamani ak bnyk buat kau sakit hati
    Tapi ak buat semua tu sbb ak tknk terlebih sayangkan kau
    And smpai skrng ak still tk boleh hilangkan perasaan rindu ak dekat kau
    Btw thanks for everything
    Thanks sbb beranikan diri kau untuk luahkan perasaan kau
    Sorry...
    Maybe selagi kau tak minta maaf
    Aku takkan layan kau💔

    Aina Aqila

    Nut exxah bersabarlah walau sakit macam mn pun bersabar lah akan ada waktu yang gembira menanti kau

    Mohammad Afiq

    Sembang kanak2 x habis sekolah🤮🤣

  2. norazian hajis

    kalau betul awak jodoh saya, satu hari nanti kita akan dipertemukan jugak. i love you sayang ❤️

  3. Mohd Izzul

    First love💔

    natasha nizam

    Mohd Izzul same💔💔💔

  4. Shamimie Amany

    it's been three years since this song was released but still, it's my fav 🤗

  5. Azizah

    Masih lagi lagu fav. dri Mail...

  6. Danish Njmi

    HAHAHA apa benda sia broken😂😂😂😂😂😂😂😭😭

  7. N. Dee

    To my beloved one , although we were already break up for some reason... pls don't forget the memories. I just wanted u to know that I actually miss u so much. I'm sorry after what happen. Good luck bby. I'm here the person who loves u so much 💕.

  8. Oppo Ismal

    Masya Allah sedpnya😍😍

  9. kihara 29

    After 18 years ago... Still love him😭 i know we can't be together

    Sob sob Potato

    18 thun tu moveon jela adeh

  10. intan baiduri

    i miss you

  11. temple as

    wow mail

  12. anxora 27

    I was about to lose my loved ones due to family issues, you know you both loved each other but due to this reason, you have to let go when you know you don't want.. let the fate decides on our next path 😭

    HAFIZ

    jgn buat lg

  13. Lia Asshikin

    Aq telah berSabar dalam hubungan kita.. Ya Demi kita... Aq tahu cinta kita Luar biasa... Aq tahu engkaulah Bidadari aq... One day aq akn Berserah untuk segalanya...

  14. akeem mohammad

    Thank you for 104 days Rose Eznie Atilia, I'll always love you :')

  15. Ariff Janudin

    Kenangan yang indah akan selalu ada kau dan aku bersama ♡ tinggalkan nya demi kita . Setiap ujian mestilah dilalui tanpa rasa mengeluh mungkin itu yang terbaik,perancangan Allah itu indah . Simpan sebagai kenangan ikhlaskan hati melepaskan mu.telah tertulis mingkin kita kan bersama semula♡ For you Shalizza binti Abdul my everything

  16. temuai enterprise

    lagu itu membuat aku sedih apabila hilang gadis yang gw mimpi

    ChuckOnFire TM

    Sama aku juga😪😭 aku mahu cari gadis dalam mimpi aku

    HAFIZ

    hilang Allah tak sedih pulak

  17. Dhia Uu

    Ya allah engkau panjang kan lah umur ismail izzani ya itu idola ku. Amiin

    H if u know what it's mean

    Jgn puja sgt ismail izzani tu. Lebih kau selawat untuk nabi

    HAFIZ

    @H if u know what it's mean betul tu

  18. Leeyna Lee

    Its not my mistake , but i made bad decision. Life must go on , semoga bahagia . Memories will not comeback :')

  19. Odiek wahyudi

    😥😥 suai lagu nya,,smoga engkau bahagia kat sana

    Poni Wahyudi

    Ya Allah 😢😢🙏🙏

  20. miss Sury

    best sangat lagu ni👍👍👍

  21. Danial ADH

    Baru breakup... play lagu ni je skang ni

    HAFIZ

    ingat la dekat Allah

  22. Faezatul Raudah Faijal

    I love this song

  23. AMIRA ALISYA ROSILA

    lagu ini lah buat saya dengan laki saya yan suka pada saya tapi dah putus

    anita sofra

    sama...putus sbb btol2 sbb parents....

  24. Vioninda Hafifa

    Demi kita 🥺😭

  25. Danish Haikal

    Thanks for all memories 😢

  26. Wafi Ahmad01

    demi kita

    HAFIZ

    macam wallpaper kawan aku la

  27. Beatriz Aurora77

    Even we r not meant to be together but our memories still remains..

  28. Marife Liao

    Still love listening to this song. Really!!! One of the songs that I listen to on my playlist. Love and support from the Philippines 🤗♥️

  29. Ainul Nabilah

    Selepas lebih dua tahun, kenapa awak muncul kembali!! 😐😢

  30. Iyu Kalim

    Aidol btl sya ngan lgu nie ♥️♥️ismail izzani sya mint lgu awak semua🤗🤗

  31. Zack Pagela

    👌😊

  32. Herda Adeena

    Saya suka semua lagu Ismail Izzani

  33. Xfallein

    Aku tak tau la, kau ada perasaan ke dekat aku..kau layan aku lebih dari kawan.. aku anggap kau lebih dri kawan..byk kenangan kita bersama..aku perasan bila aku menjauh dari kau..kau sentiasa cari peluang utk dekat dgn aku..tpi satu hari tu kenapa dan kenapa smuanya berubah sekelip mata. Aku tau yg kau tak leh move on dgn ex kau..sbb kau org yg setia. Buka lah hati mu untuk ku..sesungguhnya aku betul2 mencintai mu dalam diam.

    int. mika

    Sedihnye..kisah kite serupa sgt😢

    khbimb

    meremang doh aku baca hahahaha all the best!

    Syah Caen

    kena friendzone ke.. aduih parah nih

    H if u know what it's mean

    "aku perasan bila aku menjauh dari kau...kau sentiasa cari peluang utk dkt dgn aku" aku anggap kau ckp tu demi allah. Sbb bila kau jauh dari allah,allah sentiasa beri ujian kt kau supaya kau igt dia. Bersyukur lh raja segala raja tu tgh rindu kau tu :')

  34. Bagus Sadewo

    Rasanya kaya gimana gitu dengar lagu ini

  35. Eijjah

    7,198,352 views, road to 7.2M.

  36. little monkey

    Ambil masa juga untuk lupakan 7 tahun tu, tapi takpa aku boleh. Aku kuat.

    Kimi Ramlan

    U can do it bro!

    nadhirah basir

    Stay strong!! you can do it!!

  37. Azizah

    7,175,544 views...Road to 7.2M...

  38. Norsyarina Syafinar Mohd Noor

    Saye suke lagu namarania❤️😍

  39. Azizah

    Road to 7.2M...

  40. Oom Kurniasih

    Jangan berhenti berdoa untuk yg terbaik bagi orang yang kamu cintai
    _Ali bin abithalib_

    Best skali suaranya..👍👍⚘⚘

  41. Alia Liana

    Thanks 4year standing with me...
    Jujur smpai skrng masih ada perasaan sayang rindu susah nk lupaakn orng yg dh ngan kita dlm susah dn senang sama2... Tapi apa daya jodoh kita terhalang sbb kedua orng tua kita😢😢

  42. Fadliatul Halliday

    Kesimpulannya gak ada perbedaan bahasa indonesia dan malaysia dalam lirik lagu (saya mengerti) tapi ketika bicara saya gak ngerti hehe salam dari indonesia

  43. Khail Abdullah

    Julai 2019

  44. Fatin fatiha Ahmad

    Best song

  45. Nor Haiza

    Sangat best

  46. Mohd irfan Member

    Sedih dengar lagu ni teringat kat ex gf dulu😞

  47. Eijjah

    7,103,046 views

  48. Ali Potai

    Aku thu ex-cple aku pkai hp murah2 .. aku hrap 1 ari nti diorg akn dgr lgu nie .. lgu nie khas untuk korg semua .. aku msih sygkn korg ..

  49. haziq idzham

    HA NI BARU BETUL LAGU UNTUK EX

  50. ana nurul

    Biarkanlah syg cinta kita hilang..

    Tq for the 4 years, and yess mmg aku tk boleh lupakan kau. Aku cuba utk lupakan tpi kau selalu muncul dlm hidup aku. Mungkin aku je yg over tpi percayalah mmg susah nak lupa bila hari2 kita jumpa wlpn tk bertegur. Seksa hati aku.

    Lil Pablo

    I feel u sis

  51. N. Farha

    Thank you for 3years , Fiancé. I’ll let you go even it’s hurt me. I wish you all the best with your new girlfriend. Thank you for everything

    IMMZY ARMY

    Saya punye gf dh putus dgn saya tapi dye sorang je lah yg aku x leh lupa kn😭😭

  52. MR COW

    most love song

  53. Eijjah

    7,088,265 views

  54. Beatriz Aurora77

    My longing for u brought me here everyday...really miss our memories together...😢

    Beatriz Aurora77

    Even we r not meant to be together but our memories still remains..

  55. pardeep kaur

    Omg, I love his voice and songs, I can feel the emotion even if I don't understand the lyrics! Love from the UK 🇬🇧

    Eijjah

    Subtitles https://www.youtube.com/watch?v=GQIQwbB_AOs

  56. elviana damayanti vina

    suaranya menenangkan banget...😊

  57. Hamsa Muari

    Ismail izzani the best song 👍👍

    Abdul Zidi

    Ismail, Iszzani, Saya, rindu, awak

  58. Sarah Nazirah

    Faiz zaini...

  59. Nurfaizah Saftu

    tenang saya dengar lagu ni

  60. Jasmin tajuddin

    I still love you but you're not even mine anymore. I leave you to Allah. Hes the best planner indeed ❤😊

    FlankyDot Gaming

    Same to me , I still love her , Move on ? So hard .

    Rohdatul Aish

    Move on memang susah😞😞saya pun sayang dia tapi semua bende hilang😞😞indeed allah is the best planner❤

  61. Nrsyhrh Ibrhm

    We dont deserve each other 😄💔

  62. Nee chan

    Faliq,semoga kamu bahagia

  63. hhkmhh 14

    Lagu dan suaranya bagus... 💖

  64. SHAKIRA KUNARATNAM -

    Betul lagu ni ingatkan kawan yng Ku suka yng tingalkan I sebab ada masalah Dan says baru perasan yang cinta kita ni tidak sesuai jadi kita tidak cakap dng dia kerana cinta kita Dan harap cinta kita akan dikenanagkan olah dia smp besar

  65. Anas Shamsudin

    This song about my best friend... I really feel it this song.. So sad after i let him go...Its take time to move on 😢Alhamdulillah.. After few years later I met him again 😭

  66. Hertina Jinggilis

    Love the song

  67. Muhd Azriey

    Sama betul dengan kisah saya

    Pendita782

    Stay strong man sama je dengan Saya😭

  68. Beatriz Aurora77

    I really miss my JayShan..miss him so much..😢😢😢

    Ici Icifgh

    Beatriz Aurora77 ehh

    Beatriz Aurora77

    @Ici Icifgh yes..deeply...😢

  69. Sham 0106

    @nurain_zlkfl

  70. Nur Batrisyia 2008

    Semua lgu abg Mail sye suka

  71. Nur Batrisyia 2008

    Love this song...💖👍👏

  72. Budak2 Youtube

    Love the song

  73. mhairirithuan hairi

    Saya hafal lagu ni💖💖💖💖💖

  74. SA Adawiyah

    Tak pernah bosan dengar lagu ni.
    I really love this ❤😭

    Uzumaki Naruto

    Samalah 😢😭

    SA Adawiyah

    Best of the best kan 😢

    Uzumaki Naruto

    @SA Adawiyah 😢😢😢

    Hertina Jinggilis

    Aku pun

    Azizah

    Masil lagu FAV. dri Mail...

  75. Nr_asyiqn

    Aku setiap hari dtg sini dgr ni lagu..
    Begitu jg lh perasaan aku dgn dia tak perna hilang.. Setiap kenangan ku rindui bersama dia.. tapi mungkin sdh tertulis takdir kami bkn bersama.. 💔

  76. mhairirithuan hairi

    Demi kita💗💗💗😘

  77. 2nd Family

    Walaupun aku xberapa minat ismail izzani ni btw lagu yang dia bawak ni awesome gila.. Feel dia ... Good job bro .. Not bad ✌

  78. Marife Liao

    Ismail Izzani!!! Your voice is so good la. Sejuuuk sangat. And this song melts my heart. ❤️❤️ Love and support from Philippines!! More power to you👏❤️

    Bella Manansala

    from philippines too❤

  79. Ninazureen Zin

    siapa suka lagu ni like ye

  80. Akmal Hakim004 Hakim001

    Terbaik 2019...

  81. NIK SYAHIRAH BINTI NIK MAHMUD -

    ismail izzani datang sekolah sk kdsk kampung dato seri kamaruddin perak

    Catherine Yen

    untung wei

    Darwisy 1106

    datang Sekolah Kebangsaan Seri Setia Jaya johor bahru tanjung sedili hahaha

  82. Scylz GT

    Ed sheeran perfect

  83. Mohd Darwis

    lagu ismail izzani memang best

  84. Mohd Darwis

    lagu ismail izani memang best

    Hafizah Jiri

    Mohd Darwis bbnbj

  85. Din Yunos

    I Loke Ismail Izzani

  86. Faris Fitri gaming

    Bila nak ada lagu baru tahun 2019,ni

  87. Nur Aina Qistina Shahril Rizal

    Saya duduk di kuala kangsar

  88. Nur Aina Qistina Shahril Rizal

    Saya suka sangat ismail izani

  89. Ibraheem Ariff

    Lagu yang menarik. Boleh membuat saya berasa minat dgn lagu ini

  90. laila suju

    Aq teringt kisah aq dgn dia. Aq terpksa lepaskan dia tapi we're still friend and aq x kan henti berdoa supaya dia jodoh aq :')

    知らない人

    If she/he not destined for you. Accept it sincerely because Allah has a better plan for you. :)

    Muhammad hafizdaniel

    terbaik bro...aku sokong kau..teruskan berdoa

  91. ImSo Fr3sh

    Dah tahun 2019 tapi lagu nii still the best for me!

    Azizah

    Me 2...Lagu FAV. ni...

  92. Owlbangtan

    I just know this song from last night . Heard someone sang it and I'm in love with the chorus . This song got the sweet words . Love it 💓

  93. Janah Joharie

    Datang la di sekolahme juak

  94. Lance Lee

    This music video my music back in 2007 i really love this song i watch on MTV Asia im from the Philippines

    Lance Lee

    2017 sorry hehe. But i search this song cus i miss it

  95. Lisdawatihafizah Zah

    Peminat ismail izzani " in here ? termsuk saye !?

  96. World Peace Entertainment

    Check out the New Demi Kita MV!! :- https://youtu.be/GQIQwbB_AOs

    Rosephine Stia

    @Jannah Uffairah sjldhsk👴

    Jericho 1

    nie dh 100 kali kot aq dgr lgu nie..😂😂

    Rosephine Stia

    Ejihsbek

    akmal din

    Rasanya Lagu ni di cipta selepas mail putus ngan awek dia kot.kot?

    Hamidi kamal

    I love mael