Ismail Izzani - Cinta Lyrics




Sekian lama ku pendam
Tetap kau juga ku pandang
Rasa ini takkan hilang
Stay stay

Maybe I'm not the one for you, girl
Please know just know
Ku mahu kamu
Stay stay

Mata mu melemahkan jiwa
Suara mu semuanya sempurna
Tak dapat ku gambar kan ia
Cinta cinta

Jika kau jatuh aku ada
Ada diriku selamanya
Selamanya ku tetap setia
Cinta cinta

Please know, just know

Katakan saja
Jika tidak mahu aku rela
Yang ku mahu diri mu
Bersama kamu

Kata kan saja kau mahu, girl
Please know, just know
Ku mahu kamu
Hanya dirimu

Mata mu melemahkan jiwa
Suara mu semuanya sempurna
Tak dapat ku gambar kan ia
Cinta cinta

Jika kau jatuh aku ada
Ada diriku selamanya
Selamanya ku tetap setia
Cinta cinta

Please know, just know
Please know, just know

Walaupun sukar untuk kau tahu yang sebenarnya ku suka kau dari dulu lagi
Bila ku pejam mata ku tetap hanya dirimu yang berada di depan ku lagi
Ku harap kau kan dengar bisikan hati ini
Bila ku pejam mata ku tetap hanya dirimu yang berada di depan ku lagi

Mata mu melemahkan jiwa
Suara mu semuanya sempurna
Tak dapat ku gambar kan ia
Cinta cinta

Jika kau jatuh aku ada
Ada diriku selamanya
Selamanya ku tetap setia
Cinta cinta

Katakan yang kau sayang
Padaku padaku
Cinta
Katakan yang kau sayang
Bila ku pejam mata ku tetap hanya dirimu yang berada di depan ku lagi





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Ismail Izzani Cinta Comments
  1. Amalina Nazri

    honestly this guy can go far. he's got the charm, the moves, the package. Just keep doing good music! cheers!

  2. rasdan mohd shah

    good luck ismail izzani

  3. Azizuk Samtalee

    Xsedap lngsung..mcm pondan

    Aiman Legend

    Macam kau nyanyi sedap sgt....

    WB ACHILLES

    Sebelum kena kecam, baik kau delete ja

    Ariff Hamid

    Then why are u here, stupid? kn dh kna stupid dr aku.

  4. Siti Nor Aishah

    Mmm
    My that chisseeh mv yyy

  5. Aisyah Farhah

    my fav dancer in this mv , omagak 😭💞

  6. joyah zue

    nice 😍😘😘

  7. ReRe

    Justin bieber malaysia

    Ariff Hamid

    jb pun dh tua dh skg. dh kawen dh pn.

  8. Iman Rosdi

    Good luck ismail izzani

  9. siti qamariah

    Hai ismail

  10. Salam Pagi

    This song very cool
    I like it
    😎😎😎

  11. Ahmad Kamal

    HEBADNYA lAGU😍😘🤩❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  12. Ahmad Kamal

    Sedapnya lagu Ismail izzani😍🤩😘❤️

  13. Irdina Boboiboy

    Cutelah..bila dia nyanyi..dance...😘😘

  14. Irfan Naufal

    Terbaik

  15. Muhamad Hafiz

    muzik kuat sangat, suara mail tak dengar lama2 bosan dgr

    Ariff Hamid

    hg yg pasang kuat2 mana nk dgq kawan tu nyanyi.🤦

    Muhamad Hafiz

    firdaus mahadzir dgr melalui radio tak boleh setting. thanks

    Muhamad Hafiz

    Ariff Hamid ckp pasal muzik. muzik kuat sampai x dengar suara mail dgn jelas. bukan volume kuat ke slow. adui.. pentaksub ke ni

    Ariff Hamid

    @Muhamad Hafiz ok sori slh pham. chill3

    made fake

    Semua ada minat sendiri kan🤦.bagi aku lagu ni dah ok

  16. tantaridamburi

    Apa yang DEMI KAMU

  17. Abang Iman

    Saya bagi cadangan untuk tajuk lagu baharu Bang [email protected] izzani.. iaitu DEMI KAMU

  18. LolThisIs Sean

    Mael ni mcm Micheal Jackson Versi 2.0

  19. Mitsuki Indrolin

    Meleleh hati aku

    Syafox 4711

    File panjang Nama channel kau

  20. ezzati ramli

    Part mael dengan ice cream pink tu , srsly macam yummy justin bieber😂

  21. TUAN FARYSHA AINAA BT TUAN ZURAIDI Farysha-

    Saya suka ismail izzani

  22. Rostina Sibua

    Pengen ketemu mael😢😢
    Tapii..??
    Kalau pas ketemu di sapa tidak😢😢

    #🇱🇷🇮🇩

  23. Farahhani 2

    Saya suka semua lagu ismail izzani

  24. yeol wie

    Mael deserve to win an awards. He deserve the world.

  25. azmansfsb

    Lagunya sedap sangat

  26. Arizsha Jaini

    Dance mael sngt menarik perhatian aku siap hafal lagi dance ni. aku start minat dance mael kt lagu bidadari tu sbb dance dia simple je

  27. Siti Nur

    Lagu ni memang sedap kalau dengar selalu

  28. Jil0579

    Satu he nk cakap kite tk cari video ini

    Athirah Syuhada

    lol copy comment org putih😂

    Athirah Syuhada

    and tak, mmg aq cari vid ni lol

  29. harle quin

    puteri balqis ka tu

    Hasmen Bieber

    Komochi apa tah nama dia

    Haziqah Ismail

    Bukan lahhh... Tu armani kowachee, penari kanak2 yg famous kt ig

  30. Mohd Haniff Haniff

    I like you Ismail izzani

  31. Ariff Hamid

    ala lambat sikit ja. 2,424,248. kalau x, aku viewer kali ke 2,424,242. smart gila nombor. damn it. 😂😂😂😂😂

  32. Mdariff Ahmad

    I like this video

  33. noorra mohd noor

    Nice video and amazing dances😘🇲🇾

  34. Raimi Ezzad

    Macam lagu Avicii - without you (AFISHALL REMIX)punya sebab bunyi Mario tu

  35. DANISH F7

    Nice choreography

    Ariff Hamid

    superb.

  36. Azim Aloi

    yang dekat belakang tu Harris Baba ke? wow

    Ariff Hamid

    mana da harris baba dlm ni. salah org. Zayn Malik ada laa dlm ni. ce tgk btl2.

  37. Raihan Fitri

    Mantap lagu nya😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻

  38. Budaksiang Kazama

    Mantap lagu nya😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻

  39. Kinza Kh

    https://youtu.be/EbkfwrDxHZQ

    Listen to 'Bagai Selalu' by Harris Baba

    amsyar intiyas

    Maleh aque ...

  40. Faqihah Raihanah Faris

    Hebat ahh maaiilll

  41. Najihah Safuan

    Not a fan but this song is so catchy 😂

    Ariff Hamid

    whats not to like?

  42. Dian Chandra

    "Matamu melemahkan jiwa.." kukira ini awalan lagu Jaz Dari Mata😂

  43. puteri cute

    Abg apa nombor telefon

    Siti nur nazurah mohd nazrul

    WTF😌😌

    Danial Fika

    Aiyoo dey 🥴😂

    Ariff Hamid

    999. mintak ckp nk mael ye dik. 😁

    Danial Fika

    @Ariff Hamid 😂😂😂

    Yazid Saiepuddin

    Nombor fone artis private la dik...😅😅😅...klu biasenye yg tipu2 tu kne hati2 la dik...sb abg prnh kne ngn artis fake account kt gp wsp😑...

  44. Ariff Hamid

    Siapa prasan background music in the beginning of the video bunyi mcm bunyi dalam game Super Mario? Haha. Terbaikkkk ah. 👍

  45. Info M Living

    Mail comel

  46. donxquite zoflamingo

    Nicee lagu maill

  47. Tita Cuyy

    Go justin bieber by ismail izzani yg dikatakan justin bieber malaysia

    Ariff Hamid

    justin bieber pn da kawen dh. haha

  48. Ahmad Bukhari

    Adik sy suka lagu ni. Nama dia ayuni husna

    Aiman syazani

    Sumpah tak tanya

    Ahmad Bukhari

    Hahaha xtnggu org tanya pun

  49. Tita Cuyy

    Lagu ni untuk crush

  50. Wan Zukamal

    😘😘😘😘😘

  51. Fatikah kamoruddin

    Wow mantap betul lagu ni try lah
    Korang .😛😘😍🧡❤️

  52. Jacks Baker

    💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

  53. Jacks Baker

    i💗u so much

  54. Tokaari

    ✨Nicee ah ... 🤟💕

  55. Ahmad Aidil Kamarudin Zailiyana Nasir

    Sy suka dengar lagu ini

    azim abu bakar

    Ahmad Aidil Kamarudin Zailiyana Nasir 🤣🤣🤣

  56. Ariff Hamid

    *Who else is here in January 2020?*

    Emmanuel Andrew

    Minat betul abng dengan Ismail izani

    Ariff Hamid

    @Emmanuel Andrew he is ma boy

  57. Jannah Uffairah

    Sedap nya lagu awak
    Lepas tu pula awak kacak

  58. muhdamirun

    Assalam..ermm "31Disember2019"
    Dan masih mendengarkn lagu kegemaran ini ya..di hari ini..ermm sungguh berat juga hati ini nak meninggal kn tahun 2019 ini..ermm banyak dh kenangan pahit manis ..dlm tahun 2019..ini..ermm Ya Allah..Tolong HambaMu Dlm Kemurungan Ini ya allah😢😭😭😢🤧🤧🙋🏻‍♂️😄😄🙋🏻‍♂️

  59. Endless 17

    Konco...

    Na Sar

    Telaco mu

  60. SUSUDIN SAAT

    Lagu saya mencari jodoh.Tiba masa saya takkan putus asa

    Ariff Hamid

    chaiyokkk

  61. the dark 5

    Best lagu,nih siapa dengar lagu ni banyak kali like

  62. Alimuddin Hamma

    Bandainya ismail izzani buat gaya 😊😊

  63. Fitzgerald Boboy

    Kau handsome tau ismail

  64. darma halim

    comel gila mail

  65. Gadd Sd

    Biar lah ismail top like hingga 1milion
    .....I LOVE YOU ISMAIL

    Ariff Hamid

    tu kn dh 2.2M dah. adeiii 🤦

    Ice Skitzies

    @Ariff Hamid top like cukk

  66. Farisya Damia

    Homesome lah awak

    Ahmad Bukhari

    Homesome tu ape ea. Rumah ke?

    Ariff Hamid

    Homesome tu apa, Homestay ke?😂

    anis sumayyah

    Homesome tu ape ahahahah

  67. Summer Flare

    The only Malaysian song yang aku suka dengar

  68. Azwin Hafiza

    Lagu ismail izzani dan suara ismail izzani sangat sedap buat🙂 yang terbaik😗😃😍👍

  69. Azwin Hafiza

    Hensem sangat ismail izzani wow

  70. Zila0911

    Hebat lagu lagu a Ang

  71. Ariff Hamid

    *Who was here after watching Hello?*

    Zara Aziz

    Byknya comment kauu hahaha

  72. Harris Hilmi

    Saya nak abang buat lagu baru yang hebat dan benajuk🥰🥰😘🤩

    Ariff Hamid

    benajuk????

    Official Am Am

    Ariff Hamid NANI?!!

  73. Mr. Gamers

    Saya minat sangat lagu abang semoga abang teruskan buat muzik👍

    Nazatul Aini

    Mr. Gamers saya sokong...🥰

  74. Ly Ly

    Malaysian, is he famous in your country? Why this MV just have more than 2M views? Really wanna know 🤔.

    Ariff Hamid

    @Ly Ly he sounds like justin bieber right?

    Ariff Hamid

    @Saifuddin Kamil floor 88 mcm 5 seconds of summer ja aku tgk

    Ariff Hamid

    @Saifuddin Kamil knn

    melo s

    Lol u cant compare us Malaysian with other countries. Their population are way higher than us. But I agree this song got least views maybe due to this song. His other MV got more views because the song is better than this.

    Ly Ly

    @Ariff Hamid right. And Malaysian sound really like English

  75. Musaedah Musaedah

    Aku suka lagu ni dan lain lain

  76. CaptenXBRO

    Sedap lagu

  77. Mia Cantika

    Matamu melemahkan jiwa 😍

  78. Che Amah

    tebaik ismail izani

  79. Norasidatulsima Ramli

    cute laa MV nii😇

  80. Rozanah AbdJalil

    Saya suka ismail izzani

  81. Mohamad Husni

    KEEP IT UP BRO

  82. Khaalishah Maahirah

    Ismail izzani sekejam rambut hitam sekejam rambut perk

    Ariff Hamid

    sekejam ke sekejap? bahahahaha😂😂😂😂😂😂

    Khaalishah Maahirah

    Sekejap salah tulis

  83. Test Account

    Malayshit babi

    Duarr REV

    @Test Account anjing lu , mama kau pengentot

    CaptenXBRO

    Ko pehal

    syaha307

    Test Account anak haram...bodo

    Tokaari

    Phl die nii

    Nazman Rashid

    Ni abang 19 tahun nak cakap.geng2 BBNU buat lagu macam bangsat.lagu ni sesuai dimasukkan ke dalam tong sampah.😆😆😆

  84. Ariff Hamid

    🔒❎2.2M - Let's unlock this level, guys!!
    🔓☑️2.1M

    NUR FATWA AISYAH

    Ariff Hamid done unlocked 😸😸

    Ariff Hamid

    sekejapnyaaa!! rasa mcm smlm baru 2.1 baru.smlm dh nk dekat 2.2m ke?? x pasan haha

  85. Samsir Masri

    Ismail Izanni artis cilik ke

  86. Dollah Ramso

    #terbaik

  87. MADLIPZ MEME

    Lebih baik dari K Pop😅😂😂

  88. Seonghwa's wifee

    Comell je abang mael nii

  89. xzone smart

    style singapura

    xzone smart

    cara intonasi musiknya .

    bagi pendengar muzik zaman berzaman pasti kamu mampu mmbezakan , musik dari malaysia , singapura , indonesia & (brunei) & (thailand) .

    Awang Hitam

    Sejak bila singapura ade "style" music?

    zulkapan op

    @xzone smart srsly? Aduhhh Tak habis2 nak ckp malaysia claim intonasi la apa la....bg buktinyaaa bocahhh lo

    Saifuddin Kamil

    @xzone smart 🖕thats all,tak banyak.

    Bang Bada

    Ini edm lah dek

  90. Storm Wolves24

    Sape budak yg menari tu comel je

    Nur zielatassa

    Ismail izzani

  91. Faizal Hakimi

    I Levo you 💖💖💖☺

    Ariff Hamid

    i levo u too😂

  92. Unnie Naddy

    Ismail Izzani is one of my biggest idola . Keep on your passion in singing . cause I'm gonna support for you up's and down's . Many of us , teruskan . and jangan pernah tersungkur disebabkan kata kata orang yg tak suka . And pedulikan all of the dislikes . cause yg 56K likes on this video will keep you go on . and berjaya . #supportIsmailIzzanieverywhere 💕

  93. World Peace Entertainment

    Thank you so much for making #cintaismailizzani Trending on YouTube!! You guys are our CINTA <3 Don't forget to hit the LIKE & SHARE button. Thanks again for making this possible for us. XOXO

    Kiorawi Kiprawi

    @Fahim hhtdfcwt

    Hamidi kamal

    Saya akan selalu sokong abang mael

    Wan Peace

    😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

    Suhaimi My

    I love you selamanya. I love you so much

    Wan Peace

    😍😍😍😍😍