Ismail Izzani - Bidadari Lyrics




Bukan nak kurang ajar
Tapi ku tak sengaja
Kau pun tahu
Darah muda tak sabar
Aku mahu semuanya
Tak hiraukan mu

Tak pernah pula aku fikirkanmu
Walaupun kau selalu fikirkanku
Asyik membuatmu derita
Nak pendekkan cerita
Ku tahu ku bersalah

Terlalu sibuk melayan hati ku

Kau tetap ada
Walaupun diriku tak sempurna
Dan tiada mati
Kasih kau di hati
'Tuk sepanjang hidup ku
Kau terima ku seadanya
Biarpun kau sering ku luka
Bidadariku
Bidadariku

Beri kan ku peluang
Silapku takkan ulang itu janjiku
I will be your number one
And light up like the sun
Yang kau harapkan

Seharusnya selalu fikirkanmu
Kerana kau selalu fikirkanku
Takkan membuatmu derita
Nak pendekkan cerita
Ku tahu ku bersalah

Kan ku jaga tiap sudut, hati mu

Kau tetap ada
Walaupun diriku tak sempurna
Dan tiada mati
Kasih kau di hati
'Tuk sepanjang hidup ku
Kau terima ku seadanya
Biarpun kau sering ku luka
Bidadariku
Bidadariku

Harap kau maafkanku
Kau hidup dan matiku
Percayalah ku akan berada
Sentiasa hanya disisimu
Kau yang satu bidadariku

Kau tetap ada
Walaupun diriku tak sempurna
Dan tiada mati
Kasih kau di hati
'Tuk sepanjang hidup ku
Kau terima ku seadanya
Biarpun kau sering ku luka
Bidadariku
Bidadariku





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Ismail Izzani Bidadari Comments
  1. Farzana Azrul khairi

    spa suke lagu ni like yer

  2. Nur zielatassa

    Song your best

  3. iman junior 2004

    Spa sni mnt ismail izzani like yer

    Farzana Azrul khairi

    iman junior 2004 saya

  4. Annzi Annz

    Omg! 😍U make me love u so much heheh😂🤣

  5. A1234POWED -YT

    Akhirnya......
    Ada jugak lagu melayu
    Yang ada joget 😂

  6. Saffiyah Mohd bahad

    Woww bibabari

  7. Rus Mah

    So best

  8. ・Aii.lle・

    What language is this mans speaking??? 💀

    But this song slaps tho 👌💃 🔥

    Solehah Yusoff

    he speaks in malay and hes Malaysian :-)

    ・Aii.lle・

    Solehah Yusoff oh thanx for telling me 🙏

    Muhd Zaid

    Hes speaking indian with a little mix of mandarin

  9. gomex max93

    My mom end the men ho sing this song..

  10. Roslinda Pun

    hai ismail saya damia syafiqah umur saya8 tahun saya peminat nombor 1 awak lagu awak semua besbes

  11. Tiara Ramzi

    Hensem sngt abang ismail ni✌👍

  12. Airell Haki,

    So cute

  13. YouTubeonhd

    Comel je Abg Mael. 💜😘

  14. Raudah Oda

    I love you mail 😊😊

  15. YouTubeonhd

    Siapa yang tak like dia looser

  16. Taufiq Ridzuan

    Aku rasa lirik lagu ni sesuai utk ibu kita. Sape setuju like sikit !! Hahah

    Au_ GamerzYT

    Mmg punn

    Adam Haqym

    Betul tu

  17. Liana 76

    Gaya suara Dan stail nyanyian macam teayang bigbang

  18. Syinah kassim

    Terima kasih ismail izzani saya
    SUKA LAGU INI😍

    Evaliana allang Ak Edwin

    Saya pun sama juga😀😀😀😀

    FATIN SUHAILAH RAHIS

    Saya pon sama.awak berdua jom lah subscribe saya..saya subscribe balik😉

  19. izzat

    Ipah rose ke?

  20. Abdul wahab ismail Ismail

    Best lah sapa suka lagu ni like

  21. hassan ahmad

    ismail izzani kenal amani zahira tak

  22. NurulFarhana Md Ali

    lagu best gini tak masuk Ajl. Juri dengar pakai lutut agak nya.

    Enni Darti

    Tu ahh pasal..nangis aku seyhh..

    YouTubeonhd

    Sama ah.

  23. Saffiyah Mohd bahad

    Hai ismail izzani

  24. Sefiah Wahap

    My Bidadari is Ummu

  25. DEE DANIA

    malangnya... lagu ni tak dapat ke AJL

  26. Haizan Hirdawati

    Best nye lagu ismail izzani ❤❤

    Putri Ku007

    Ismali i like you

  27. Samsung J2prime

    Macam mana abang fmes

  28. Danni_ PlaysRoblox

    Uhhmm ☺️ im malaysian btw .-.

    Samsung J2prime

    Bùuuuuuuu

    Samsung J2prime

    Buuuuuuuuu

    Samsung J2prime

    Buuuuuuuuuu

    his!khishjsl niskspho hisoe

    @Samsung J2prime hjy. N!♥️♥️♥️♥️🎶🎶🎶

  29. Samsung J2prime

    Saya peminat nombor satu awak

  30. Alexandria Rensia

    https://www.youtube.com/watch?v=hE2Ira-Cwxo

  31. Zilksid

    Semuanya pakai merch mail.

  32. Camillia Ismawi

    Bidadari saya ialah ibu saya kerana dia lah lahir saya. tolong like siapa setuju sokong bidadari ibu dia👇please like🤗😍

    Lesyeuxdenini Channel

    Betul tu

  33. Danial Danialdanial

    ok nie mail mele kn

  34. puteri hani the squishy

    saya sangat berminat Ismail Izzani

  35. Amir Ashrof

    Macamana abang famous

  36. Nazihah Ruzaha

    Hi. Minta tolong check channel saya dan view kerja assignment kpf 3012 berkumpulan saya. Jangan lupa like, komen dan subscribes . Terima kasih semua ! 😀 https://youtu.be/cnlKNbhMt0Y

  37. Jangin jau Phat

    Abang dah sempurnalah

  38. Nur Adilah

    Handsome kan Ismail iza

  39. Hasnah Sudin

    Ia menyentuh hati saya. Saya tau awak pernah pergi korea bersama Naim daniel dan blimey.

  40. Sarina Mat amin

    Bestnyi Lagu Ismail izzni 🥰🥰🥰🥰🥰

  41. Fadh Hz

    pergh quality upload sampai 4k. Malaysia mampu ke 4k streaming? haha

    Anas Farhan

    Mmpu je bro malaysia dh maju

  42. system errors

    "Darah muda tak sabar": Remaja

    "Bidadari":ibu

    "Ku mahu semuanya, tak hiraukan mu(bidadari)": remaja yang mahukan segalanya sehingga terlupa ibu (bidadari).

    "Seharusnya selalu fikirkanmu, kerana kau fikirkan diriku": Kita sepatutnya memikirkan/ mengambil berat tentang ibu kita kerana dia telah banyak berkorban untuk kita

    "Kau terima ku seadanya, walaupun kau seringku luka": ibu menerima kita/sayangkan seadanya walaupun kita sentiasa lukakan hati dia..

    Edit: In my opinion, lagu nie mengisahkan tentang seorang remaja dan ibunya.😌

  43. nik hasiah nik man

    Last luar biasa petirrr ,

  44. Akim Taha

    My mother and sister ♥️

  45. Redmi Mi

    My mother

  46. Redmi Mi

    Mail pandai menari lah

  47. The Effortless

    Kpop dafuk gagagaga

  48. Encik Nasa

    Suara mcm ismail izzani ni sedap la jugok tpi bile time nk tarik ade struggle sikit

    ıllıllı cãppõçcïño ıllıllı

    Encik Nasa kau pal

    Ayu Lestari

    Ada tekniknya..

    Mukhriz 115

    Tibeeee

  49. pink pink

    aku sensitif

  50. pink pink

    tepuh gitu

  51. Noobiez Playz

    mp3juice.cc

  52. Bunga Melur

    Semifinal muzik2 vibes

  53. Saniyah Johari

    Kena masuk ajl final

  54. ANGEL BASTEN LEE BASTEN LEE

    Ismail izani ni mcm k-pop ..sbab dia nyanyi lagu smbi menari ...that is good

  55. nancy dwi

    Bidadari

    Putri Ku007

    Ismail l love you

  56. FATIN SUHAILAH RAHIS

    So who's your bidadari😇😘

  57. Hepi Setiawan

    Ganteng bagus udah Kya KPop

  58. KHAIRIL _JR

    Remind me
    2019:Done
    2020:
    2021:
    2022:
    2023:

  59. Nor Hayati

    Syok la lagu dia Aku setiap lagu Ismail Aku like do

  60. Catherine Rin

    Tahniah lagu dik mail masuk #SFMM34
    Moga dapat masuk #AJL34
    Menang atau tidak dah x penting
    Yg pasti lagu ni mendoniaaaa okeyyy

  61. Zonku1122 Boat

    Pahala suara love boleh jadi gitu

  62. DhanieyZ Gaming

    Elo dh nk habis 2019 ni bagi like.

  63. IMMZY ARMY

    Lagu ni klu pasang masa hujan lebat mesti best like klu korang setuju

    Charbtek

    kalau nak petir kuat

  64. Balqish Wan

    😍😍 I love Ismail Izzani....

    machinez

    @meme nama balqish tu oi

    meme

    @machinez ouhh

  65. Juliana Paul

    My Bidadari❤️❤️❤️Love this song so much😍❤️

  66. Afiqah Badrina

    Bestnya

  67. Eijjah

    ROAD TO 12M.

  68. YAMAHA 125 ZR

    MASIH ADA LAGI KE YANG TENGOK VIDEO LAGU ISMAIL IZZANI NI DI BULAN NOVEMBER 2019???JIKA ADA KITA GENG!!!!!!! LIKE KALAU SETUJU🔥🔥🔥😂👏👏

    ATIKAH NABILA

    YAMAHA 125 ZR
    Ye lah november ni sy akan layan semua lagu di you tube because esok hari AHAD my brithday 10/11
    ♥♥♥♥♥♥♥

    MaN 2strock #RacinG Boy

    Saya masih tengok video ismail izzani kerana saya sangat minat sama dia ok saya setuju jadi geng

    Nik Faris Nik Azuan

    Nope and never

  69. NurBalqisDamia NurBalqisDamia

    Tebahi Ismail izzani😊😊😊

  70. Nurhazwani Abdullah

    I love father and mom ❤❤❤ bidadari....

  71. Stormtrooper Melayu

    Umur aku skrg 36'. Anak pn nk masuk 3. Tp aku suka dgn lagu ni. Tetiba dtg ilham, aku pn edit video kami suami istri dan bubuh kat sttus wsap menggunakn lagu ni.. Sbb ada bait2 liriknya yg sgt kena dgn kami

  72. ajyadoo7 Channel

    Tempat tu mcm aku kenal....aku kenal tempat tu dari princemeed live

  73. Iela Daliela

    Geli aku baca comment 😂😆

    chewing gum

    ye dowhhhh

    Iela Daliela

    @chewing gum Asal video Mail mesti banyak dak2 sekolah 😂

    chewing gum

    @Iela Daliela kaaaannnnn jehdhshsbeh 💀💀💀💀

  74. Nurhazwani Abdullah

    Ini adalah lagu kawan baik aku .Siapa yang ada kawan baik like ye

  75. Syukor 1234

    Saya bagi 100%

  76. Normala Hashim

    Sweet🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍

  77. NurBalqisDamia NurBalqisDamia

    Saya suka lagu ini 100%😊😊😊

  78. Amy mia

    Saya suka lagu ni

  79. Azizah

    HAPPY 1st ANNIVERSARY #Bidadari 🎇🎊🎉❤🎵

  80. Nik Faris Nik Azuan

    .................................................................

  81. Glasier *

    Hand some nya ismail izzani
    😘❤️😘❤️😘❤️✨🥳🥰😍

  82. Rusty Pascual

    lanchauku

  83. Ida B

    Hansome nya ismail izzano

    Ros Idayu Mohd Isa

    Kenapa izzano izzani

  84. hasliza liza

    Siapa boleh menari macam ni

  85. hassan ahmad

    👍👍👍👍terbaiklah ismail izzani

    afiq ahad

    terbaik lah

  86. amer syaher

    2030 anyone?

    Kimochi Senpai

    Iluminati confirmed !

    Harith Fitri

    @Kimochi Senpai 100% true

  87. Jungkookie's ARMY

    Even I'm army, you are still my angel😍

    afiq ahad

    haah yelah tu

    Iman Haikal

    Terbaiklah bg mail

  88. Nasrulnuddin Nasri & Teen Titans

    Encik Imam Ekspres. #INSPIRA2019 #KolaborasiBersama

  89. Danish Kamarul

    Terbaik

  90. Imran Borhan

    Skrg musim tengkujuh sesuai layan MV ni sbb ade guruh & hujan

    omoukiss pearluv

    Imran Borhan haha😅

  91. farahin safian

    😍😍😍😍😍😍

  92. nurul adila

    Bidadariku iss my mom😢😢😢

  93. bomba jalankubu

    i love u Ismail Izzani

    Maszurah Jun

    igat ismail izani suka kau

    ATIKAH NABILA

    Maszurah
    Apehal kau ni biar lah dia impian dia banyak lagi dlm komen ni kata I LOVE ISMAIL IZZANI..kenapa tk komen mereka ehhhh....!!!! Gila kot ramai lagi idola ismail izzani ni mesti lah kena kata I LOVE YOU ...lepas tu nk cakap ape kat ismail izzani I HATE YOU ...macam tu ke ....Habis tu kau tk payah nk menyibut urusan dia ismail izzani kan idola dia....Idola kau tu ORANG HUTAN BONGOK
    HAHAHHAHA

    machinez

    @ATIKAH NABILA rilek😂

  94. Nursyanaznia 87

    So hansome😊

  95. World Peace Entertainment

    So who's your Bidadari ? :)

    Eikmal Sahim

    my mother♥️

    YouTubeonhd

    My husband...

    mistery gones

    My mom 😭😭😭😭 im do my mom sad but saya akan berusaha 🙋 ahirnya saya dah berjaya dengan kepada mak saya im love my mom 😎😎💖💖💖💗💝💝👍✋👌💓💞

    Zaaa Ahmad

    World Peace Entertainment you

    Ariani Lubis

    I am my own angel