Ismail Izzani - Berserah Lyrics




Tuhan tolong ampunkan dosa-dosaku
Ku berserah kepadamu
Jika salah silap puncanya aku
Ku berserah kepada-mu
Tapi ni pilihanku

Sesamar malam, nampak kelibat balik bamboo
Terdengar berlagu keliru pungguk atau hantu
Atau mungkin aku, yang masih lagi ragu-ragu
Hingga terbalik baju masih jumpa jalan buntu
Satu dua kali salah, ada peluang lagi
Tapi jadi tiga kali, mana lagi mahu lari
Banyak hati ku sakiti dan janji yang diubah
Bukan bersama jebat walau gaya tolak tuah
Bukannya tak sedar aku kekhilafan
Kadang ku diduga untuk baiki kesilapan
Jadi alang-alang nekad, kusorokkan hakikat
Biar aku berserah kalau neraca ku diangkat

Tuhan tolong ampunkan dosa-dosaku
Ku berserah kepadamu
Jika salah silap puncanya aku
Ku berserah kepada-mu
Tapi ni pilihanku

Tiada benci yang kekal, tiada kasih yang kekal
Penghujung tak sempurna bila cinta sukar tekal
Dibolak-balik pasti, dimainkan emosi
Diorak-arik dalih menghalal yang tidak boleh
Makin hari makin aku dapat lihatkan dejavu
Indah yang dirasa berbeza tak macam dilagu
Rawan mencengkam hati, disalah dan dicaci
Aku berdosa lagi demi kau yang kekal suci
Jadi selagi ada nyawa jangan siapa hukum aku
Selagi ada nyawa taubat itu hak aku
Jangan nak berdiri antara aku dan pencipta
Itu saja yang ingin ku pinta

Tuhan tolong ampunkan dosa-dosaku
Ku berserah kepadamu
Jika salah silap puncanya aku
Ku berserah kepada-mu
Tuhan tolong ampunkan dosa-dosaku
Ku berserah kepadamu
Jika salah silap puncanya aku
Ku berserah kepada-mu
Tapi ni pilihanku

Satu kali salah, dua kali salah
Tiga kali sampai berapa kali boleh salah
Lumrah manusiawi bila lebih dua kali
Takkan kita diberi peluang lagi
Ku berserah
Bukan cuba tegakkan benang yang basah
Yang ku lakukan ini salah tetap salah
Tapi ini saja jalan walau jatuh hukum
Jumpa lagi nanti, salam
Assalamualaikum





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Ismail Izzani Berserah Comments
  1. Unnamed 9925

    Minta salurkan sumbangan
    Menerusi Maybank Islamic
    SYRIA EMERGENCY APPEAL (DANA MAPIM)
    Akaun no: 562834636987
    Atau
    Www.tabungsyria.com
    #RescueSyria
    Kalau mahu lebih detail lanjut ke google chrome taip Dana Mapim..
    Lebih banyak pahala yang dapat insyaAllah kita bantu saudara islam kita tak rugi.. Mohon share ya... Assalamualaikum.. Yang buruk dari saya dan yang baik semua dari Allah Subhanahu Wa Taala..

  2. Addi Hann

    2:10 - 2:15 mcm flow pantun 100 kerat🤔ke aku je yang rasa mcm tu?

  3. Mal Othman

    Credit to Ghaz abu bakar. Sinematografi mmg gempak. View sume perfect. Idea silangkan behind the scene dgn hasil mmg nice.

  4. Siti Khatijah

    Perghhhhhhh

  5. Its Nabshii

    Suara mael lain la dlm ni

  6. de_ameer

    jap lagi ade komen sape masih mendengar lagu ni tahun 2020 cuba like sikit .... muak aku baca komen ni hanat

  7. haikal Zul

    She'd have to do it for you to be a great weekend too much to ask i don't want you to know if you don't want to go to the hospital for the day off and I don't want to go to sleep now so I'm not going to be with him in the world to be a little bit more than I do that again for your help to get the money to us right now but I have to go to sleep in the morning so I can do it all out and get a new phone you have to be a little bit of the day off today too and you can get it done before

  8. puteri hani the squishy

    Ismail Izzani Dia Sedap Lah Suara Dia💗😊 Subscribe to Berserah

  9. Rainnez

    Too late?

  10. Shafiq Nafiy

    Berserah, Kuantan, Pahang

  11. Adam mukhriz

    ❤❤❤❤❤❤

  12. Mr. Good Ch

    Aku dari Indonesia, cuma tau kalau dia itu Abang Long Fadil semenjak nonton KL Gangster wkwk ternyata dia rapper juga. Keren lahh abang long fadil haha 🔥🔥👏 👏

  13. Asma' Hidayah

    Nice...

  14. manza mas

    shoot jauh jauh 400k je view?

  15. Muhamad Izwannizam

    Berserah naw.....hahahahah...terbaekkk

  16. Bunk and Fess

    Tgk signboard ada tertulis "salzburg"... Di bumi Austria kah?? .....

  17. ajo rente

    Zizan is a international artist👍👍

  18. Blackvlog

    Terbaik lagu zizan

  19. Haizan Hirdawati

    Ismail izzani saye minat gila kat awak saya ada banyak gambar awak biodata awak

    Haizan Hirdawati

    😍😍😍😍😍😍😍😍

  20. Yong Zanariah

    MV keluar lambat sangat. Kalau tak mesti trending

  21. Zebra

    Nak tnya sape yang buat beat ni ye..sebab beat diye macam beat lagu k clique...hehe

  22. Angah Alif

    Video klip lmbt kluar🤗

  23. Angah Alif

    Lagu niyh xmsuk AJL kee🙄 ,, berserah sedap lagunya..😇

  24. Taufiq Jumadi

    Korang kalau suka dengar Ismail boleh cari lagu Aku ft dengan Yonnyboi ✌🏻

  25. Arawinkumaar Selvakkumar

    Suara ismail memang gempak wei!

  26. Aliah Hazieqah

    Sedap gila voice Ismail Izzani
    Zizan pula pandai buat rap
    So maksud korang memang sesuai nyanyi sesama.I like it.Good job!!!
    Dan yang lain jangan lupa like untuk saya.Saya pun ada youtube channel tau
    👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 taip ni
    MILA Z.

  27. Rosma Miah

    Lagu ni macam antara lagu paling lama nak habis dalam malaysia

  28. Ka Virgy

    ORANG GANU PENGOTOR, SUKA BUANG MERATA2 TEPI JALAN... LOW CLASS MINDSET

  29. Hoseki Sofea

    Kalau part Ismail tu tak ada, lagu ni mesti tak best macam ni..
    😎😅😍😘

  30. nicol weber

    Echt Top 💖💛
    💛

  31. manza mas

    ismail ini tak tentu arah, ada pulak baru rel;ease duet with Andi. tak sampai 1 motnh pun sejak video ini release

  32. Aiqal Shukor

    Hahahah lupe nk tgk mv nye video lirik nye aku tgk hahahah spe sme mcm aku n tau dri react era

  33. Maliqi Ashward Amran

    best of song

  34. Irne Manau

    Terbaikk zizann ❤❤❤🌻

  35. minggo gyu

    Cantik ah transition video 😍

  36. Ahmad Mujahid

    Lawa mv,ada bukit gunung ganang semua,best

  37. Nrsdear II

    Let's make it trending guys🔥🔥🔥🔥

  38. Felix Sartre

    Editor: How much behind the scenes you want ?





    Director: Yes

  39. Eida Ida

    lawak bila mail pkai spek

  40. bb cla

    zzuuuppoortt😍❤️
    zizan(like) ismail(comment)!!

  41. Paksu Arif

    Alif sleeq yeah baby

  42. Luqman Ridzuan

    Zizan + ismail= mail Lambong😁😁😁

  43. Muhd Shahafuddin

    Padu... 👍👍👍

  44. เบร'ร จุก'กรู'รร

    เฟี้ยวโคตร

  45. Nabihah Pandi

    kasut zizan lawaaa teroxxx

  46. Liew han leong Mohamad

    Cam B O D O H

  47. Hatifi fifi

    vid klip x smpai feeling berserah tu..lagu yg sgt baik

  48. Hadi Jeffry

    Sape manusia sila like" 😂

  49. Cherry Girl

    UvU cantik cantik cicakman 3 best ;v;

  50. Muhammad Izzat

    Im i the only one who realised that Zizan Razak wear “Stoned” like the K-Clique🔥🔥 Like👍🏻

    Yaya Faris

    zizan kan mmg duta stoned sbelum K-Clique lagi..😊

  51. Amira Hanis

    Berserah je shoot dalam studio. Haha

  52. Sofiera Era

    Mael cute lah 😍😍

  53. Nur Syuhadah Sollehah Abdul Hakem Bin Mohd Taha

    Gempaknya mv ni. Best. 😎😍🤗

  54. Aiman Danish

    mv macam buat vlog je

  55. Nazmi Kamarudin

    korg mesti tak tahu macam mana aku dapat banyak like dari orang tu kan

  56. Lee Hanzqgjch4yueudyfúí9

    Hahaha lucu la part last tu

  57. Lee Hanzqgjch4yueudyfúí9

    Ismail izzani untunglah orang tu shoot sampai ke austria....kita shoot dalam studio kat malaysia je

  58. Mike Veergeal

    Jika salah silap puncanya aku..berserah🙏..nice video & song..like sikit bossku😅

  59. emma Koh

    lagu maelll rupanyaa...

  60. May sarah Astapan

    wahh abang ismail izzani nampak lebih tampan bila pakai cerminmata😍

  61. Jezli Jen

    kenapa abam Joe Flizzow tak ade sekali? :'(

  62. Azrey TV

    Aku harap sangatlh nnti masa final GV6 battle diorang pakai lagu ni hahahaha😂😂😂😂

  63. Sweet Og

    Mana boleh berserah

  64. ALVIN_IHZA GAMING

    Sumpah lagu ini enak banget salam dari Makassar Indonesia 🇲🇨🇲🇾😘

  65. Asyraff GrandSs

    Thorbaikk😂

  66. Amd Ans

    Nice video clip 👍
    Salute Zizan and the geng😁
    To Ismail Izzani nice vocal✌️

  67. muhd 235

    Rapper modern yg x perlu guna ayat ayat lucah - zizan

  68. Chris Atwater

    macam heart of warrior punya melodi

  69. Emerick Naise

    Finally

  70. Rigenix Gaming

    Kenapa x trending lagi, padu giler mv ni beb🔥🔥

  71. Faiz Lajis

    Lagu dah lama baru nak keluar mv

  72. Nish Channel

    Cuba dgr lagu Saturday Night-Khalid beat die same

  73. MYMA Vlog

    Nice viewing video..

  74. ChoCho Sarang

    jap ak confused....ni official mv ke behind the scene? ahaha.....ada part mcm behind the scene, ada part mcm official.....arrghhh sakit kepala ak fikir

  75. pororobell YT

    1 like aku stop main pubg

  76. Nurasyiqah baby

    Mana boleh berserah 🐺

  77. zeek

    Lagu ni bkn da lame ke ade kt radio apsal baru ade mv

  78. ains fridss

    Come here for BOTH of em! 🌋

  79. Fal -_-

    Recommendation be like: ayy wanna see zizan?
    Me: no thanks
    Also recommendation :here you go

  80. Atul Ariya

    wow amazing bro😉aq suke lagi ko mail but x de dance ehh lagu nii😆

  81. Kisame Gaming

    Aku bukan ape..Tapi aku nampak JAHSEH🖤 RIP XXXTENTACION🕊️ LLJ

  82. Jimmy

    nak like

  83. Dark Ness

    Kemantapan

  84. atiq 99

    Sik bestt

  85. raiki zeromind

    Ada nasihat,lawak Dan view baik

  86. LOUD STUDIO

    Subscribe YouTube channel aku. Dah siap aku pulak subscribe korang punya pulak😆🤗

  87. Dear Myself,

    Sesuai lagu ni utk budak-budak SPM yg tiada kesedaran utk exam tp ada kesedaran utk Tuhan

  88. M. Ikram Kenway

    untung siot zizan, ismail izzani & the crew buat music video berserah sampai fly ke germany. ni baru la kualiti!!!! 👍👍👍👍

  89. fazly hadi

    Beat killing bossku

  90. all ias

    Baru 200k

  91. Jisoo Lin

    rambut mop

  92. adzielyana rinie

    😍😍😍😍😍

  93. Muhammad Hazim Bin Sulaiman Muhammad Hazim

    Ampun kan dosa dosa ku jika salah silap punca nya aku salah silap puncanya aku by Zizan Razak feat Ismail Izzani like comments and Share

  94. Azreez Farith

    TERBAIK.

  95. athirah ahmad

    sein ruffedge ke tu yg jadik videographer?cun r

  96. Veronica Elina

    Zizan
    Host
    Pelawak
    Pelakon filem (selalu jadi hero Pula tu)
    Rapper
    Juri

    Apa lagi guys??

    ezzah Rasyiqah

    penyanyi😜

  97. Gdinhutan Gsinhutan

    Sekilas tengok zizan macam messi pulak