Elvana Gjata - Me Tana Lyrics
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal

A ma thua edhe sa
Duhet të pres ty me të pa
Ta di
Dua ta di dhe sa
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal

Shpirt ti më je
Se shpirtin ma jep
Nëse ti nuk je të gëzoj a kam arsye
Vetëm ti je
Vetëm prej teje
Sytë më shkëlqejnë si miliona yje

Kohën ndale ndale
Të shkoj ngadale ndale
O më ngadale ndale

Na na na

A ma thua edhe sa
Duhet të pres ty me të pa
Ta di
Dua ta di dhe sa
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal

Shpirt ti më je
Se shpirtin ma jep
Se ka ditë e netë
Që buza ime thahet
Harroj botën
Më mbyt vetmia
Nuk ta bën askush
Ç'ka të bën dashuria

Kohën ndale ndale
Të shkoj ngadale ndale
O më ngadale ndale

Na na na

A ma thua edhe sa
Duhet të pres ty me të pa
Ta di
Dua ta di dhe sa
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal

Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Elvana Gjata Me Tana Comments