Daniel, Naim - Sekali Lagi Lyrics




Hari ini
Tak berteman aku sendirian
Sejak semalam
Rasa ini jauh kita bertengkar dan menjauh
Kian merapuh

Apa yang harusku laku
'Tuk kembalikan hatimu?

Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama
Walau akan tiba hari hari yang berbeza
Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu
Takkanku ragu
Takkanku ragu

Tak terbiasa detikku tanpamu
Kembali padaku

Sesal tak henti
Tiap kata dibenak fikiran
Hilang dalam kelam
Janji yangku genggam
Telah terbiar

Apa yang harusku laku
'Tuk kembalikan hatimu?

Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama
Walau akan tiba hari hari yang berbeza
Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu
Takkanku ragu
Takkanku ragu

Tak terbiasa detikku tanpamu
Kembali padaku

Dewasa bersamamu
Setiap waktu disisi
Tanpa ada rasa ragu
Mentarikan bercahaya
Selagi kau masih percaya

Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama
Walau akan tiba hari hari yang berbeza
Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu
Takkanku ragu
Takkanku ragu

Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama
Walau akan tiba hari hari yang berbeza
Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu
Takkanku ragu
Takkanku ragu

Tak terbiasa detikku tanpamu
Tak menjenguk kamar kini masihku
Kembali padaku





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Daniel, Naim Sekali Lagi Comments
  1. an ordinary human

    sape yg masih dengar lagu ni? 🙋‍♀

    2020 🌻

  2. Aliff 15zz

    Lagu dia paling best aku layan berulang2 kali lagu sumpah lah.. Mmg deep lagu tu...

  3. Farah Ain

    lahhhh ni lagu dia? aku igt artis baru lmao smua lagu aku dgr kt rdio lagu naim

  4. Mashiey ahgasae

    Beat mcm lagu got7 love loop....

  5. AfiqRoyal4Life Official

    Owwww utk mak dia rupanya bunga tu😭😭😭 sweet

  6. azie yana nasa

    I really love this song.

  7. azie yana nasa

    Naim Daniel so sweet and handsome too.

  8. Boneywelson Belaja

    Yang bergaduh tu Ismail Izzani ke?💝😂

  9. Azie Muss

    Naim Daniel ni memang sweet😊😊dan hensem😉😉😉😇

  10. Wan Afiq

    Best nye lagu ni!!!!

    5y4mi1the pub1ic

    Tu ah sayang x femes nasib baik hotfm selalu mainkan lgu ni

  11. Nazihah Ruzaha

    Hi. Minta tolong check channel saya dan view kerja assignment kpf 3012 berkumpulan saya. Jangan lupa like, komen dan subscribes . Terima kasih semua ! 😀 https://youtu.be/cnlKNbhMt0Y

  12. Nur Hidaya Bt Bilhudah Hidaya

    Suka lagu ni.. lain kli klau dtg Sabah lgi nyanyi lgu ni skli 😘

  13. salehuddin abdul hadi

    Ismail izzani pun ada wow !!!

  14. Azura Kassim

    Salt bae minute 2.12. ♥️😂

  15. Rokiah binti Musiman

    Sedap suara abang Naim

  16. Zeta the same At least the same

    Kacak la naim

  17. Amirul Syafiq

    Aku baru tahu dia penyanyi lagu ni 😅 Sedap! 👌🏻👌🏻

    Adyarysma Ema

    Ye, sy pun br tahu...selalu dgr je, xtau sapa yg nyanyi...sedappp

    Sylviana Memey

    sama hahahaha

  18. IMMZY ARMY

    1:40 pake baju biru tu ismail izzani

  19. zack nim

    Saje je ulang2 part pintu biar naim terhantuk😂

  20. nvr give up

    Sgt bermakna lgu ini... Like so much❤

  21. izzarina kamaruddin

    Tiba2 rindu Kat mak.. 😔😔😔

  22. Lala Scott

    Waa so bang Naim lhh yg nnyi lgu ni...best nyee

  23. Muhammad Hazim Bin Sulaiman Muhammad Hazim

    Sekali lagi

  24. snowna nanana

    My fav❤❤❤❤❤❤

    Aml Hadi

    Haha me too

  25. nurul adila

    Seriuss semua lgu naim daniel best2😢😢😢😢

  26. Nik Muhd

    😢😢❤️

  27. Adam Azmi

    😚😚😚😚

  28. Clambot

    Wow cool my favorite song ever

  29. Ariff Hamid

    Naim Daniel pls do a duet for next single plsss

  30. Matyo 2009

    Hebat dia letak garam

    Loli Izumi

    Itula pasal😂

    szn . zdy

    Saltbae

  31. Afiqah Muhassanah

    i miss you emak

    Muhammad Azhari

    Afiqah Muhassanah tk miss i?😂

  32. NUR AISYAH BATRISYIA BINTI MOHAMAD ARIFF -

    .........good ;)

  33. Nur Sanana

    😍😍😍😍😍

  34. Aisha Fahia

    Naim ni masa kecik best tgok dia belakon..dah besar rupenya pandai nyanyi.. suara sedapp.. smoga suksess ..

  35. Love yourself

    Semua lagu naim ni best dan tak bosan😍

  36. DARK HAWK071

    Mail pun ada

  37. Clambot

    Korang perasan dak semua lagu naim daniel sebelum ni semua bermula dengan huruf S

    Mr General

    Clambot Blog tapi lagu baru dia depan ada A

    Clambot

    @Mr General hah betul tuu.

  38. Clambot

    Sekali lagi, sempurna,sumpah.lepas ni adakah kau menungguku

  39. Sam A30

    SUMPAH SEMPURNA SEKALI LAGI truskann karyamu begituuuu haluss👌

  40. armano

    September 2019?

  41. Israq Thaqif

    Lagu ni buat saya insaf

  42. Maslinda best lagu ni. sya suka. Jamil

    Die rupaye yg mnyanyi. Drama 'nafas' tv9 yg bawa aku kesini. Best.

    Hafiz .B

    Yassss nafas

  43. Adelyaa Pd

    This song astetik sangat. Sukak saya dengar nya

  44. Soya Soy

    Dannnngggg.... Lagu ni wat aku nangis.

  45. nur zaurah Gccb

    Boleh ...... tapi setia dlm stu lagu nie ... 👏👏👏👏 bagus by naim daniel ....... love you sygilh ibu kite sedunia .... good luck ....

  46. Aysa Run

    Lama dh aq cri strt lagu niiiii

  47. norfatin azlen

    Lagu2 naim daniel tak pernah mengecewakan...semuanya best

  48. Nur Nadia

    bagus maksud laguni

    Muhammad Hazim Bin Sulaiman Hazim

    Hendak lah kamu berbakti kepada kedua ibu bapa selagi masih hidup sesungguhnya Allah SWT sayang kepada ibu bapa mu Hadis Riwayat Imam AL - Bukhari

  49. Nur Nadia

    sedap suara naim

  50. norandiah omar

    Style tersendiri

  51. norandiah omar

    Knp la radio jarang nak on lagu ni

  52. auji hanani

    Aq ingat gf dia marah kat dia

  53. Opik Chewy

    Mv naim daniel sumpah semuanya style

    norandiah omar

    Opik Chewy ada style sendiri kan

  54. norandiah omar

    Susah beb lagu ni...cer korang karaoke sendiri

    Kim Taehyung

    apa yg susah

    ςΔβ 7303

    Nyanyi ikut cara sendiri. Lagu ni mmg susah skit klau ikut irama dia but best klau nyanyi . Dh slalu karok hahha

    Mohd Shahzan

    Senang je nk saya karaoke?

    ςΔβ 7303

    @Mohd Shahzan wahh.😂 Mcm nk. Karok kat wesing la.nnti saya dgr heheh😂👌

    Mohd Shahzan

    @ςΔβ 7303 hahaha😂😂😂

  55. norandiah omar

    Comel naimmmmm

  56. norandiah omar

    Dah macam petikan gitar dgn lagu dah bunyinya suara naim ni....kacang je dia nyanyi

  57. Hang Patin TV

    Ni baru best... bukan cam yang putus cinta pastu kahwin lain tu...😂

    WAN KHAIRUNNISA BINTI WAN AB KARIM -

    Trend sekarang

    Mr General

    Hang Patin TV biasalah terpengaruh dengan jiwang jadilah macam apa yang kau kata tu

  58. norandiah omar

    Encem la wey

  59. Tazkia Nazla

    Aaa suka banget sama lagu ini, i thought it was a love song for his girl la, tapi di endingnya ternyata untuk ibunya, the best la lagu lagu malaysia, suka sangat😍

  60. normadiana hadezir

    ismail izzani pon ade

    daniel cool

    Watak tambahan

  61. normadiana hadezir

    suara sedap😊

  62. norandiah omar

    Antarabangsa level dia ni weyyy

  63. norandiah omar

    Best weyyyyy

  64. Shahida KiD

    Lagu dia pernah dgr rupanya 😂. Tapi lagu SUMPAH, sumpah sedap~!! Knp la awk muda lg 😜

  65. juwoos noopy

    2:12 haha cara dia tabur garam😂

  66. cikkiahhh 99

    Lahhh naimm Daniel rupanya penyanyi dia.hahahahaha

    Hafiz .B

    Ingat siapa?

    fiesxa shafix

    Same 😂

  67. gosu

    Walaupun muka x seberapa, tapi suara nice.

    norandiah omar

    gosu style dia tersendiri...ye la kan.pandangan masing2

    daniel cool

    Hensem ape. tengok aku muka biasa je masih single.

    Adinda evans Alvinna

    Ya Allah..si naim ni hensem giler kot awk cakap x seberapa??

    khadeeja kaisara

    Macam ED SHAERAN lh😅

    khadeeja kaisara

    Ed shaeran suara sedap tapi muka...

  68. Khairul Khaiza

    Best lagu ni,tak tahu plk lagu ni dia yg nyanyi bila dengar kat radio,..good job bro naim Daniel ... hope sukses
    #GigihBerusahaPastiBerjayaBro

  69. Swag Boo

    Aku respect kau Naim

  70. Rinn Dee

    Lah lagu ni dia nynyi ke zzzzz

  71. Aneesa Nazri

    this song just blown my mind

    juwoos noopy

    Me too :)

  72. Legend Aiman321

    this song just outsmarts me. wow

  73. Izzah Mawaddah Izwan

    Ada Ismail jugak mungkin best friend kot

    First Name

    Mmg kawan baik pon selalu ada jaa

  74. Ruth Michell S

    Naimm choose the sunflower!!!! 😭😭 2:31

    No naimm didnt choose the sunflower!

  75. zuraidy Zainol

    ADA MAEL JANI LAH

  76. βяυταl βαll

    τακ ιиgιи ℓαgι κυ υℓαиgι ѕιℓαρ γαиg ѕαмα

  77. Chua Hao

    Thats a lot of paper towels on the floor HAHAHAHAHHAHAA

  78. as mimi

    Sweet la dia nan mak dia tu... Hakak minat ko dek ND

  79. Encik Bob

    baru tau die yg nyanyi haha

  80. shazarul haizer

    Sweet do lagu ni.. hahaha

    Baby Sister

    Kn ..hahaha

  81. syamsiah 84

    Best lagu2 awak naim.. Confident in urself.. InsyaAllah.. U r talented n full in kindness..

  82. Adinda evans Alvinna

    Wahh bnyak komen bru2...tpi lgu memg best😯part last rasa sebak plak😢😢

  83. HAZBLOXGAMER GAMING TEAM

    Mane werasd ni lagu die ni

  84. Nur Aliya Md Akmal

    Comelnya lagu niiii

  85. Anas Shamsudin

    Bila aku dengar lagu ni je.. Terus jd semangat😁

  86. Alex Cr

    Wehh lama dh cari lagu ni ..😁😁 bru jumpa

    Baby Sister

    Sama la

  87. Azim Muslihuddin

    Be strong ♡

  88. Deng Fabionachi

    Sweet angat.. DJ Naz ckp ND ada 3 single, laju je carik. Semua best

    aini lonely

    Same... 3,3 best... 👍👍👍👏👏👏👏

  89. Naf dila

    Naim hoho❤❤👍

  90. Masnita Muamad

    Kenapa dr dulu x nyanyi...suara best

  91. RiSya 4308

    Lagu ni pun best from naim daniel, awl2 mv ingt tgh pujuk awek, last rupanya pujuk mak.. So sweet, lagu tuk ibu versi rancak.. Biasa dgr lagu ibu ni sedih2 je.. Kira ln dr yg ln la.. 👍

  92. Cyrix Team

    Baru aku tau ND ni da lama bekecimpung dalam dunia seni drama.. tapi dulu tak tau yg dia ada suara sedap cenggini.. persoalan saya.. kenapa dari dulu tk menyanyi?

    Chua Hao

    Baru discover talent kot.

    norandiah omar

    Cyrix Team duk u dulu.bidang muzik

  93. Cyrix Team

    Baik budaknya Naim ni...

  94. Zuraidah Arbain

    Love love love lovely song...Naim Daniel👍👍👍

  95. fauziah salbiah

    suka video ni sbb ada mak ND..luv luv

  96. Sucker Punch

    Hahaha bru tau ni lagu naim tu pon bab layan citer kt ntv7 tu ntah lupe lak tajok dia..lakonan erwin downson

    Mohd Sukor

    Sucker Punch nafas

  97. Kay Bulan

    Mokcik suka ler awak [email protected] Sumpah awak boleh jadi star. Jaga peribadi n jaga solat. Insya Allah rezeki luas nanti.

  98. Pah Cik pah

    Mula mula ingat awek dia...rupanya ibu....siapa perasan masa tengok first time