Daniel, Naim - Adakah Engkau Menungguku Lyrics




Ku berharap
Notifikasimu kan muncul
2 minggu
Masih tiada yang berlagu
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada, yeah
Adakah engkau menungguku

Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada
Adakah engkau menungguku

Ku sedari
Tiada apa lagi di sini
Air mata
Ini akan terus mengalir
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada
Adakah engkau menungguku

Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu
Tiada...

(Tuju)
Adakah bahgia-ya-ya
Kita di sini janjiku takkan pergi dulu
Biar ku sendiri, ya-ya
Lupa yang duka, hati terbuka oh no
Menunggumu, janji jangan pergi
Setiaku, hari-hari menanti
Hati-hati, tak henti sini
Menghitung hari, menunggumu ay

Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu (yeah, yeah)
Tiada
Adakah engkau menungguku
Adakah engkau menungguku (Menunggu)
Masihkah engkau menungguku (yeah yeah yeah yeah)
Adakah engkau menungguku
Masihkah engkau menungguku (Masih kau menunggu)
Dan tiada
Aku kan masih menunggumu (ku menunggumu, ku menunggumu)
Tiada
Adakah engkau menungguku





Other Lyrics by Artist

Rand Lyrics

Daniel, Naim Adakah Engkau Menungguku Comments
  1. Ayong Helmi

    Oi! Oi! nice song

  2. Husna Mardhiah

    Suara yg kita fikirkan waktu dalam tandas😂

  3. noobzzzgamerzz naufal

    Sape suka tuju k clique...like

  4. hadin fadin

    Gaji be like...

    "Adakah kau menungguku?"

  5. Haqim Qr

    Banyak sangat tunggu

  6. Faris Zimbabwae

    lain macam tuju tenung

  7. Afiqah Amran

    Tengok sbb ada tuju

  8. sa hs

    masihkah kau menungguku?

    SUSUDIN SAAT

    Terima kasih like saya

  9. Endless 17

    Konco...

    SUSUDIN SAAT

    Terima kasih like saya

  10. Singa 4lyfe

    Aq ingat faizal tahir yang rap rpenya orang lain 😅

    SUSUDIN SAAT

    Terima kasih like saya

  11. Zamri2

    Ku berharap, notifikasimu kan muncul.

    SUSUDIN SAAT

    Terima kasih like

  12. ROSYAMTUL AQMAL

    MV dia gempak la best

    SUSUDIN SAAT

    Terima kasih like saya

  13. SUSUDIN SAAT

    The best song in the world.saya selalu dengar lagu ni

  14. Super 10

    Nak tanya knape part tuju smua ckap rap pdahal slow je nyanyi seperti biasa?

    Fairuz Yusuf

    Super 10 naikkan speed😂😂😂

  15. Yuana

    Nice 🎧😊 i'm from Indonesia

  16. athirah amran

    This song is fr u

  17. Mr. Mann

    last sekali sedih...

  18. Nor Fadilah5078

    Lagunye mantap sape suke lagu ni ate kome like lee😁😁

  19. Iszuadi Hassan

    Power gila tuju

  20. Abang Othman Abang Ibrahim

    Hebatlah😍

  21. Azhrul As

    Kasi kuat sikit la tumbuk tu..x rasa la..

  22. THEFAIZKASMAN

    Dulu benci sgt lagu ni sbb byk part ulang2..last2 aq plak yg ulang2 lagu ni😆

  23. Abdul Hadi

    Arrangements music dan part rap tu mantap 🔥

  24. Taufiq Dude

    mcm empty space pun ade 😁

  25. Apit 46

    meluat aku dngar tuju ni rap. suara nak teran bahalol

    Azhrul As

    Jeles la tew.

    Haziq Khairi

    Kau la bahalol

    Mujahid Saari

    woi barua..

    Syamier Redza

    Nama pun apit 46 . bocah rempit ni hahaha meluat aku

    spy Hit Maker

    Ce kau nyanyi macamlah orang nak dengar

  26. [하나나]Hana

    come here from koreaboo. .kena buli yeee sabar jalah some kpopers mmg gelabah lain macam

    Afiq Ziyad

    notice me please

    Blink Army

    Aku pun kpopers Tapi x DELAH nak sampai kecam bagai ... Edit gambar just for fun je pun adeehhh nak kecam bagai lol

  27. JIMIN 09

    Don't post fake pictures plz or I will gather all blinks

    mar hakim

    batak ke apa?

    THEFAIZKASMAN

    Diam arh kau army babi..aq yg blink pun xkoyak

    DOMINATORS

    K-pop itu sampah dah fans dia adalah tong sampah

    cry

    Blink Army lol apparantley jimin 09 does not know that

  28. Seohoo Yaara

    Alamak comel la😂tgk naim da comel tgk tuju lagi comel🤣💘

  29. Mohd Syafiq

    Coming to hear dekpit rare

  30. Civic FC Southern MY

    lagu gay ke ni

    Apit 46

    a,ah gay..hahahaha lirik ulang2 je. snang btul lagu dia 😂

    THEFAIZKASMAN

    Lagu ni all terms boleh gune..mcm dlm mv ni psl adik bradik yg terpisah..kau sampai gay terok beno tu😑

    Azhrul As

    Lagu ni mengenai sahabat waktu susah dahulu..apabila senang dye tidak pernah melupakan sahabat2 nya.

    Nigel Nigel

    Bangang apekah ni aduh..lagu ni pasal persahabatan yg Lama lah

    Apit 46

    pale butoh kome laa..meh isap pelir

  31. Puteri Nurshamie

    Tuju brings me here 🙊🤍

  32. Shashabiey Shas

    Lagu kalau tanpa tengok MV mesti org ingat pasal kekasih yg takleh move on sebab kne tinggal

  33. aq DanX

    Coming to hear Tuju

  34. Marwan Muhammed

    Hi... Jemput tgk cover dr kami hee https://youtu.be/ifJI41ueMbo

  35. pink pingg

    Tuju ♥️♥️♥️

  36. Farah Zulaika

    Maksud mv ni apa sebenarnya? Adik beradik terputus hubungan? Betul ka?

    Simon 'Ghost' Rilley

    Ye betul tu

    Ahmad Lewandowski II

    Farah Zulaika cara cara nak mandi dngn btol

    Farah Zulaika

    @Ahmad Lewandowski II hurm hambar sikit la boleh cuba next time

    Ahmad Lewandowski II

    Farah Zulaika aq x buat lawak pon😅 bengap pempuan ni😅

    Farah Zulaika

    @Ahmad Lewandowski II astu?

  37. Damien Kim

    DONT POST ANY ROSÉ'S PHOTO WITH YOU FU****

    NatalieLovesMusic Yay.

    Yeah I came here because of that

    nurfatin farhanah

    Why so bitter, bukan kau sorang minat rose

    [하나나]Hana

    dia manusia biasa mcm kau jugak. .

    NatalieLovesMusic Yay.

    Does anyone know what happened?

    cdrama supporters aufa

    Ohhh rose is your wife??🙄🙄🙄she is a very well known artist...even the world love her

  38. Hanida Kadir

    Suara Tuju tu mcm suara Faizal Tahir la sekali dgr

  39. Dynie othman

    addicted dgr lagu..keep replay

  40. du wrath

    TUJU is the next big thing in MY la for sure

  41. Bajet Video

    lagu ni power

  42. Bon Daniel

    bagus lagu ni cerita pasal persahabatan. kalo org lain skit2 cinta. park

    Simon 'Ghost' Rilley

    Lebih tepat lagi kekeluargaan. Sebab diorang tu macam adik beradik yang terpisah masa mak bapak diorang bercerai.

    Simon 'Ghost' Rilley

    Lebih tepat lagi kekeluargaan. Sebab diorang tu macam adik beradik yang terpisah.

    Bon Daniel

    @Simon 'Ghost' Rilley ha ah la aku perasan gak part last tu bapak dgn mak dia berpecah

  43. Syahirah Abdullah

    lokasi filem pusaka ka tu? 😁

  44. Adibah Nadzar

    damn, i thought it was a typical malay love song, naim daniel is really something.

  45. Rocl KH

    2-3 kali dgr dkt radio bru perasan suara Tuju ❤️

  46. lya na

    Ku berharap notifikasimu kan muncul
    Dua minggu masih tiada yang berlagu
    Dan tiada
    Aku kan masih menunggumu
    Tiada Adakah engkau menungguku

    CHORUS
    Adakah engkau menungguku
    Masihkah engkau menungguku
    Adakah engkau menungguku
    Masihkah engkau menungguku
    Dan tiada
    Aku kan masih menunggumu
    Tiada Adakah engkau menungguku

    VERSE
    Ku sedari tiada apa lagi di sini
    Air mata ini akan terus mengalir
    Dan tiada
    Aku kan masih menunggumu
    Tiada Adakah engkau menungguku

    CHORUS
    Adakah engkau menungguku
    Masihkah engkau menungguku
    Adakah engkau menungguku

    Masihkah engkau menungguku
    Dan tiada
    Aku kan masih menunggumu
    Tiada

    *Tuju
    Adakah bahagia ya ya ya
    Kita di sini
    Janji ku takkan pergi dulu
    Biar ku sendiri ya ya
    Lupa yang duka
    Hati terbuka Ohh no
    Menunggumu
    Janji jangan pergi
    Setia ku
    Hari-hari menanti
    Hati-hati tak henti sini
    Menghitung hari menunggumu yeah

    CHORUS
    Adakah engkau menungguku
    Masihkah engkau menungguku
    Adakah engkau menungguku
    Masihkah engkau menungguku
    Dan tiada
    Aku kan masih menunggumu
    Tiada Adakah engkau menungguku

    Adakah engkau menungguku
    Masihkah engkau menungguku
    Adakah engkau menungguku
    Masihkah engkau menungguku
    Dan tiada
    Aku kan masih menunggumu
    Tiada Adakah engkau menungguku

  47. siti zainab

    Good job 👍🏼👍🏼

  48. Atiqalz Ibrahim

    Korang, saya buat lirik video untuk lagu ni.. Check it out here https://youtu.be/2s_kH7WDHBg

    YourMomIsThicc

    Lirik die kt description asl buat penat² gi video org lain pdhl boleh tgok kt sini

  49. Mobile Gameplay

    Naim menunggu tuju

  50. putatdaun

    02:35 Die tunjuk sepender ke😅😅

    Jmyeon Kim

    Kain lah

    Adam gaming

    kain je

    Muhammad Faizal

    Sapu tangan la bongok 😒

    Sa'adiah Samsudin

    Tah sapu tangan la babi

    ShatterMusic

    @Sa'adiah Samsudin kalau ia pon takyah la nak mencarut, benda boleh cakap elok2 kan

  51. Mdanaqi Haziq

    Best gila part tuju 🤗

    Arif Zain

    Bapak biase je do HAHAHAHA.

    mrs. hk

    betul tu best laa, sy tunggu part itu ja

  52. nur zaurah Gccb

    I doakan you syg

  53. nur zaurah Gccb

    Good syg

  54. Aishah Aishah

    Like sikit kat bawa boleh

  55. Aishah Aishah

    Aku suka lagu ni best sangat

  56. Zarida Yaakub

    I like tapi ... Ingat mail sebab suara nak sama kot....

    Danish Si Pembual

    Zarida Yaakub yedo ingat aku sorang je hahaha

  57. MUHAMMAD NUR SYUKRIE BIN MOHD SHARIP Moe

    Sedapnya lagu bro,harap meletopla yr👏👍👍👍👍

  58. Shahila Ila

    Melodi best dah,tp lirik tu biaqla berkualiti sikit ok

  59. Nor Atikah

    Lirik memang biasa je tapi melodi nya tu rasa macam ada warm feeling je bila dengar

  60. dynz 90

    Bile dgr rentak muzik seakan2 dgr lagu melayu ka english ni..rope2 nye lgu org kita..chaiyaa la..dlu die ni plakon ank buluh betong je,skang suda naik..haha..

  61. Ciksue 99

    Lebih suka naim dri bbnu yg lain.. suara best sngt 👍👍

  62. MedSou

    *Siapa suka lagu ni like my comment*
    ||
    ||
    ⬇️⬇️

    Aida Norita

    Sedih tengok lagu n8

    Kepala Kotak

    kenapa tak like lagu

  63. Muhd Rafiudin

    Lauv malaysia

    Man Din

    aah siot tul gak

  64. ayan Faizul farkhan

    garenggg 🔥

  65. Elhamd

    terbaik naim.. last mv ad hadis tntng kekeluargaan.. lgu mle ak ingt tntng kesah boy frust tnggu awek dia ke ap.. rupenye lain ☺️👍🏻.. n beat lgu ni sdp klo kne dgn bass dia pkai speaker.. like song charlie puth 😬👍🏻

  66. Khairul Rizal

    Lirik ulang2 dan membosankan .

  67. fatin atiqah

    In laff with this song... Who else??

  68. Endy Hamzah

    Lirik biasa je . Tapi MV & rentak muzik dia buat layan . Masuk plak part rap lagi layannnn

  69. Adzie Ikat Tepi

    Part lepas tuju rap tuh auto meremang dgr hiyeey hiyeeey dia haha. Tahniah guys

  70. nur zaurah Gccb

    Luqman faiz aje muka naim

  71. hati kering

    Tiap2 hari aku kene dengar lagu ni dah mcm ketagih pulak.. even lirik die simple ,ulang2 je but it means a lot

  72. ZackyShockerz

    AKu je ke yg rasa video klip ni ade unsur2 homo relationship ? hahaha

    panicswitchyfy

    ZackyShockerz gile ko ni anat

    HARDZ 93

    Bukan la diorang adik beradik.. dah lama x jumpa.. mak amik sorang.. bapak amik sorang..

    ZackyShockerz

    @HARDZ 93 taknak, aku nk interpet video ni psl gay gak aku x peduli.. Tiberr

  73. Naslin Nabiha Nasarudin

    gabungan naim daniel dengan tuju yang sangat hebat

  74. Naslin Nabiha Nasarudin

    saya sangat suka dengan lagu ni

  75. Ariff Hamid

    *Naim collab dgn Andi Bernadee pulak pleaseeee*

  76. Qaeril BIN ISHAK

    hai nama saya zynakal

    Fat James Corden

    jangan pukul saya abam zynakal, saya kerja ikhlas ni dekat stesen minyak.

  77. SGT_Cruise

    😀 1 like 1 smile for syria over there

    Nor Atikah

    Jangan buat main2 la hal ni. Better like yang kau dapat ni kau convert to duit and transfer ke NGO utk bantu org Syria

    Kepala Kotak

    @Nor Atikah kenapa ramai yang mintak like

  78. datinzil cendrawasih

    Aku xtahu kenapa dislike 2.2k.. Aku rasa ok je.. Tp adakah sebb dia tiada rupa?? 🤒

    Mariah Wardinah

    Tulah pasal... Best je lagu ni.. Sedap dgr

    datinzil cendrawasih

    Tu sebb xtahu kenapa kan.. Entahla

    Siti rosliza mohd shahril

    Mgkin dorg pekak hahahaa

    datinzil cendrawasih

    Haha siti... Siti

  79. Ilias Ibrahim

    Mecem teik eje legu ini,menunggu teik lo

    Norma Arif official

    Kenapa dengar

    Ilias Ibrahim

    @Norma Arif official terdenger,auto play lists teik,apaan lo tolol.

    Norma Arif official

    @Ilias Ibrahim ok ok sorry...jangan marah dong...peace

  80. VendettaGaming v

    Kalau like lebih 10
    Aku tak mintak like lagi

    GLENN GLENNLUIN

    Taik anjing kau

  81. Haziq

    Sedap sup restaurant

    chilly milly

    @Haziq how? .-.

    Haziq

    @chilly milly politics economy sport entertainment

    chilly milly

    @Haziq skksk HAHAH merepek apa ni tiber ii politik

    Haziq

    @chilly milly same with economy

    chilly milly

    @Haziq okok dah

  82. toha dodoldope

    Dia ni adik fad kumpulan bocey ek?muka sama la..

  83. Edayu guitar channel

    lagu ni sedap lah

  84. HeroVax

    Aq jarang suka lagu melayu.. Tapi lagu ni dan Mimpi mmg aq suka

  85. kuyus__ Lala

    [[Ada kah kau menunggu ku]] untuk menjadi yang [[sempurna]] katakan lah [[sumpah]] [[sekali lagi]] !!naim daniel !!

  86. LIM shu ying

    Bonus kehariah RM25

    Welcome back bonus 20%

    Welcome bonus 30%

    Tunggu apa lagi

    Cepat wasap 0176017734

    Mr Zain

    Adakah kau menunggu ku

    Aim Daktar

    Masihkah engkau menungguku

  87. Rina Chu

    My favourite song.. Adakah engkau menungguku? Ya sya masi menunggumu Naim Daniel. 😂

  88. hafiz razak

    Power..catchy..mellow pun best.. harap Naik Daniel terkenal diseluruh nusantara..lagu lagu mmg jenis jenis favorite aku

  89. Zelmie Mohamed

    mula2 start.. :"tempat tidur xrak,tempat tidur tiada..."

  90. dayang hamzah

    fauzan lopez

  91. Fatin Najihah Omar

    Like sebab ada Tuju 😂🙌🏻

  92. pero

    That escalated quickly 😂

  93. wafa intan

    Sedap betul budi buat lagu

    Daddy Daddy

    Ingat lagi citer tu😂😂

  94. MABB _lyrics

    Don't forget to SUBSCRIBE , LIKE , COMMENT N SHARE MY VIDEO... channel MABB_lyrics....

  95. Izact Aztmera

    Terkesan sangt emosi aku dgn video clip ni.. 😭😭😭

  96. ida baharom

    The vid clip.. So touch.. Watch till the end.. Ur voice superb bro.. Both of u.. All the best!